• تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 مرداد 1395 - 17:32
  • کد خبر : 12842
  • چاپ خبر

از دو بانوی زرندی که موفق به بافت بزرگترین پرچم اسپندی جهان شدند تجلیل شد

به گزارش زرندنیوز ، ضمن مراسمی باحضور مشاور استاندار و مدیر کل امور بانوان استانداری، امام جمعه، فرماندار مسئولان نظامی، انتظامی و روسای ادارات شهرستان از دو بانوی زرندی که موفق به بافت بزرگترین پرچم اسپندی جهان شدند تجلیل شد. محمد اسلامی گفت : سال گذشته و در همایش فرصت های سرمایه گذاری استان که

به گزارش زرندنیوز ، ضمن مراسمی باحضور مشاور استاندار و مدیر کل امور بانوان استانداری، امام جمعه، فرماندار مسئولان نظامی، انتظامی و روسای ادارات شهرستان از دو بانوی زرندی که موفق به بافت بزرگترین پرچم اسپندی جهان شدند تجلیل شد.

محمد اسلامی گفت : سال گذشته و در همایش فرصت های سرمایه گذاری استان که در برج میلاد تهران برگزار شد از این هنر بومی شهرستان که ریشه عمیق در باور مردم و تاریخ زرند دارد رونمایی شد.

اسلامی افزود : شده بافی ،هنری است که هنرمندان زرندی با استفاده از دانه های اسپندی اقدام به تولید زیباترین اشکال هنری می نمایند.رئیس نمایندگی اداره کل افزود: امسال سومین جشنواره این هنر زرندی برگزار شد وضمن مراسمی با حضور مشاور استاندار ومدیر کل امور بانوان از خانم ها آذر موسایی و کلثوم السادات مسعود زاده تجلیل بعمل آمد.

اسلامی در ارتباط با مشخصات پرچم گفت:این پرچم متشکل از ۵۲۰۰۰ دانه اسپندی و به طول ۱۰ متر است که طی ۴۰ روز بافته شده است . اسلامی خاطر نشان ساخت که با برگزاری جشنواره شده بافی این هنر فراموش شده در شهرستان زرند احیاء شده است.

لازم به توضیح است که “اسپند” از جمله گیاهانی است که دارای خواص درمانی منحصر به فردی است که مورد احترام زرندی هاست و هم اکنون در اکثر خانه ها و مغازه های شهرستان یک نوع اسپندی آویزان شده است.

تا پایان سال ۹۵ تعداد ۷۰۰ کارگاه تولیدی صنایع دستی در شهرستان زرند ساماندهی خواهد شد حبیب ا… خنجری فرماندار زرند در حاشیه افتتاح جشنواره صنایع دستی و آشپزی شهرستان زرند با اعلام این خبر افزود : از ابتدای شروع این طرح که از نیمه دوم مرداد ماه توسط میراث فرهنگی شهرستان آغاز شده است تعداد ۶۰ کارگاه شناسنامه دار شده اند.

خنجری با اشاره به قابلیت های صنایع دستی در ایجاد اشتغال سریع ،ارزان و پایدار گفت : بدون تردید یکی از مهمترین شیوه های تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی ، توجه به صنایع دستی است که شهرستان زرند در این زمینه گام های موثری برداشته است.

نماینده عالی دولت در شهرستان زرند افزود ، پته دوزی- تابلو فرش – قلم زنی روی مس و صنایع چوبی از جمله صنایع فعال در زرند است.

خنجری همچنین از راه اندازی مرکز آموزش دانشگاهی میراث فرهنگی – صنایع دستی و گردشگری در شهرستان خبر داد و گفت : قرار است در این مرکز دانشگاهی رشته های مرتبط با صنایع دستی و گردشگری از جمله گوهر شناسی و تراش سنگ های قیمتی –مدیریت گردشگری و طراحی فرش در دو مقطع کاردانی و کارشناسی بدون کنکور وبا شرایط ویژه دانشجو بپذیرد.

1 2 3 ContentImages_24827 (600 x 800)

انتهای پیام/

لینک کوتاه

برچسب ها