- تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1395 - 21:24
- کد خبر : 14368 چاپ خبر

عدم پرداخت تهسیلات ارزان قیمت وعدم واگذاری سریع زمین به سرمایه گذاران
به گزارش زرندنیوز , ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان زرند با حضور مهندس محمدرضا فتوت معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان، حبیب ا… خنجری فرماندار شهرستان و دیگر اعضائ در فرمانداری برگزار گردید. در آغاز جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام وحی الهی خنجری فرماندار شهرستان ضمن عرض خیرمقدم به مهندس
به گزارش زرندنیوز , ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان زرند با حضور مهندس محمدرضا فتوت معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان، حبیب ا… خنجری فرماندار شهرستان و دیگر اعضائ در فرمانداری برگزار گردید.
در آغاز جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام وحی الهی خنجری فرماندار شهرستان ضمن عرض خیرمقدم به مهندس فتوت و اعضاء ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان و همچنین تبریک ایام هفته دفاع مقدس به ارائه گزارشی ازعملکرد ستاد اقتصاد مقاومتی پرداخته و عنوان کرد:در این مورد ۱۹ دستگاه اجرایی درگیر هستند و دستگاهای دیگر نیز در حد توان فعال بوده اند.
وی یادآور شد: علاوه بر جلساتی که در مرکز استان پیرامون اقتصاد مقاومتی برگزار گردیده، این جلسه یازدهمین جلسه ستاد مذکور در شهرستان زرند می باشد و برشهایی استانی که به شهرستان ابلاغ گردیده به ادارات و دستگاههای مربوطه ارسال شده و در برخی موارد عقد تفاهم نامه صورت گرفته است. منطقه ۵ استان در ستاد اقتصاد مقاومتی که شامل زرند، کوهبنان و راور می باشد اولین جلسه آن با حضور دکتر رودری در شهرستان زرند برگزار گردیده و جلسات بعدی آن در شهرستان هم با حضور دکتر امیری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و هم نمایندگان میدکو که دراین زمینه همکاری می نمایند و دیگر اعضاء تشکیل شده است.
نماینده عالی دولت در شهرستان بیان داشت: در شهرستان زرند روستاهای مطهرآباد، بهاء آباد،عبدل آباد و فتح آبادعلیا به دلیل نزدیکی به فعالیت شرکت میدکو به عنوان روستاهای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی انتخاب شده اند و در شهرستان کوهبنان نیز روستای خامکان انتخاب گردیده است.
فرماندار اظهار نمود: شهرستان زرند از نظر زیرساختهای آب، برق، راه و گازجهت همکاری با سرمایه گذاران مشکل چندانی ندارد، اما دو مشکل عمده که در بعضی موارد گریبانگیر سرمایه گذاران شده است، مشکل واگذاری زمین و تسهیلات بانکی می باشد.
در بحث واگذاری زمین، یک سرمایه گذار باید ۱۶ استعلام از ۱۶ دستگاه و اداره دراستان دریافت کند و چرخه اداری طولانی بایستی طی شود که این امر باعث دلسردی و عدم انگیزه سرمایه گذار می شود.پس اگر بخواهیم وضعیت اقتصاد بهبود پیدا کند و شاهد رونق اقتصاد مملکت باشیم باید با حمایت از بخش خصوصی و سرمایه گذاران، تولید داخلی را افزایش دهیم.
وی همچنین در بحث تسهیلات بانکی گفت: صندوق کارآفرینی امید که مجری پرداخت تسهیلات به کارآفرینان است با مشکل کمبود اعتبار مواجه می باشد و در شهرستان زرند با وجود ۱۳۲ هزار نفرجمعیت میزان اعتبار اختصاص یافته بسیار ناچیز و اندک است که به دلیل وجود این قبیل مشکلات برخی کارآفرینان با ۵۰% پیشرفت کار، فعالیت خود را متوقف می کنند.
خنجری بار دیگر با تأکید بر وجود مشکلات واگذاری زمین به سرمایه گذاران از سوی استان، از مهندس فتوت درخواست نمود با توجه به اینکه ایشان عضو ستاد اقتصاد مقاومتی استان می باشند در جلسات مربوطه نسبت به رفع این مشکل پیگیری نمایند.
فرماندار زرند همچنین ضمن تقدیر و تشکر از کلیه ادارات و دستگاههای اجرایی که با همدلی و انسجام کارهای بزرگی در زمینه اقتصاد مقاومتی که دغدغه مقام معظم رهبری و رویکرد دولت تدبیر وامید و استاندار پرتلاش می باشد، انجام داده اند بیان داشت: ادارات و سازمانهای اجرایی با همکاری، هماهنگی و وحدت و یکدلی نسبت به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی اقدام نموده تا در پایان سال خروجی قابل قبولی داشته باشیم و در این خصوص قصور و کوتاهی هیچ دستگاهی پذیرفته نیست و همه ادارات باید در حد توان خود تلاش نمایند تا در شش ماهه دوم سال با اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی هم شاهد کاهش بیکاری و هم تولید داخلی باشیم.
در ادامه مراسم، مهندس محمدرضا فتوت معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان گفت: بحث اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصاد مردمی و اصل موضوع نیز به همین معنی ست که اگر مردم در فعالیت ها و برنامه ریزهای اقتصادی مشارکت کنند به سمت و سوق اهداف اقتصاد مقاومتی که همان توسعه و پیشرفت است، پیش خواهیم رفت.
وی بیان داشت: درگذشته اقتصاد کشور متکی به نفت بوده و درآمد آن در مجموعه های دولتی تقسیم و برنامه ریزی می شد، اما با توجه به این که در حال حاضر نفت جوابگوی نیازهای جامعه نیست، باید در راه اقتصاد مقاومتی گام برداریم وهیچ راهی جزء اینکه مردم در فعالیتهای اثتصادی حضور داشته باشند نداریم و باید این فرهنگ را به مردم و جوانان یادآوری و تفهیم کرد.
فتوت در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در بحث اقتصاد مقاومتی می توان از تجربیات دفاع مقدس در مردمی کردن این هدف استفاده نموده وبه اهداف مورد نظر رسید. زیرا اقتصاد مقاومتی موضوعی حساس و درعین حال شدنی ست.
وی یادآور شد: با توجه به شروع این حرکت در استان و مثلت ثوسعه اقتصادی ، بنگاههای اقتصادی و شرکتها باید به کمک دولت آمده تا مجموعه اقتصادی حمایت شود و با حضور مردم و بخش خصوصی از توانمندیهای مردم در استان و از جمله شهرستان زرند استفاده نمود، که در این صورت چشم انداز بسیار خوبی در توسعه اقتصادی خواهیم داشت.
معاون برنامه ریزی استاندار گفت: باید از منابع موجود خوب استفاده نمود و با ایمان، همدلی، اتحاد و استفاده از منابع موجود و ظرفیتهای مردمی به سمت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی پیش رفت.
در ادامه جلسه مدیران صنعت،معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و شهرداری زرند به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود در این خصوص پرداختند.
شایان ذکر است در پایان جلسه مدیران استان به همراه فرماندار و دیگر مسئولان شهرستان تعدادی از طرحهای عمرانی شهرستان از جمله شهرک صنعتی، گلخانه شهرداری زرند و کارگاه سوهان پزی روستای ابراهیم آباد را مورد بازدید قرار دادند.
انتهای پیام/