• تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 آذر 1395 - 14:37
  • کد خبر : 16073
  • چاپ خبر

هدف از اجرای طرح نان سالم ساماندهی نانوایی ها، افزایش کیفیت بین نانوایان است

به گزارش زرندنیوز ، طرح درجه‎ بندی نانوایی‎های شهرستان زرند با حضور نژاد بیگلری مدیرکل غله استان ،خنجری فرماندار ،سید مهدی قویدل دادستان و جمعی از مسئولین اجرایی وکارشناسان بهداشتی صبح امروز آغاز شد. حبیب الله خنجری فرماندار زرند با اشاره به دغدغه مردم در خصوص نان با کیفیت و علی رغم  اینکه شهرستان زرندتاکنون

به گزارش زرندنیوز ، طرح درجه بندی نانواییهای شهرستان زرند با حضور نژاد بیگلری مدیرکل غله استان ،خنجری فرماندار ،سید مهدی قویدل دادستان و جمعی از مسئولین اجرایی وکارشناسان بهداشتی صبح امروز آغاز شد.
حبیب الله خنجری فرماندار زرند با اشاره به دغدغه مردم در خصوص نان با کیفیت و علی رغم  اینکه شهرستان زرندتاکنون با تشویق نانوایی های برتر اقدامات موثری در خصوص کیفیت پخت نان بر داشته  است .اجرای طرح درجه بندی نانوایی ها را در این شهرستان بسیار ضروری و با اهمیت دانست و از دست اندرکاران اجرای این طرح قدردانی نمود.
فرماندار زرند: در ادامه بر لزوم تک نرخی شدن ارد  تاکید کرد و گفت تک نرخی شدن ارد میتواند بخشی از مشکلات را برطرف نماید.
مجید نژادبیگلری مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان نیز هدف از اجرای طرح نان سالم ساماندهی نانوایی ها، افزایش کیفیت بین نانوایان دانست .
نژادبیگلری با اشاره به اینکه اجرای طرح نان سالم ۵ساله است و از سال ۹۳ در استان کرمان آغاز شده است هم اکنون در۲۳ شهرستان استان در حال اجرا است .
وی با بیان اینکه در این طرح نانوایی ها هر ساله پایش می شوند گفت: نانوایی ها در طرح درجه بندی بر اساس کیفیت نان تولیدی نمرات یک تا ۱۰۰ و درجه های برنزی ، نقره ای و طلایی دریافت می کنند. و هر لحظه میتواند درجه بندی تنزل پیدا کند.
وی گفت بعداز درجه بندی ما به دنبال اصلاح قیمت نان هستیم وبا در نظر گرفتن درجه بندی و کیفیت نان قیمت گذاری میشود .
نژاد بیگلری با بیان اینکه در گذشته وضعیت نانوانی ها رضایت بخش نبوده به طوری که نمره کیفی استان کرمان ۶۵ بوده است که خوشبختانه با اقدامات ارزشمندی که صورت گرفته در حال حاضر به ۸۷ رسیده است و از میانگین کشوری بالاتر است .
سید مهدی قویدل دادستان زرند هم اجرای طرح رتبه بندی نانوایی ها را ارزشمند دانست و افزود باید نوع پخت نان و بهداشتی بودن آن مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.  
وی افزود در کنار حمایت باید نظارت ها و بازرسی ها ی مستمر انجام شود و کلیه موارد بهداشتی مورد توجه قرا گیرد تا شاهد تلاش مضاعف نانوایی هادر  راستای جلب رضایت عمومی مردم در این شهرستان باشیم. اقای قویدل با بیان اینکه در بعضی مواقع تعطیلی خود سرانه باعث نارضایتی شهروندان میشود اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزی دیگر شاهد تعطیلی خودسرانه بعضی از نانوایی ها نباشیم  وی همچنین بر لزوم سامان دهی نانوایی های خانگی تاکید کرد.
 حسین ناظوری رئیس شرکت غله زرند  هم گفت: ۱۱۵ واحد نانوایی در شهرستان زرند وجود دارد که ۱۰ واحد نانوایی برای طرح رتبه بندی انتخاب شده اند که میتواند نقش موثری در کیفیت نان و سلامت مردم داشته باشد . وی خواستار راه اندازی نانوایی در شهرکهای فرهنگیان و مسکن مهر شد .
در ادامه مدیرکل غله استان به همراه هئیت همراه از ۵نانوایی در سطح شهر زرند بازدید کردند .که دو واحد نانوایی در خیابانهای فردوس و شهدای محراب نشان طلایی و یک واحد نانوایی در خیابان مدرس نشان برنز را دریافت نمودند .
1079
انتهای پیام/
خبرنگار : علی نجف پور

لینک کوتاه

برچسب ها