- تاریخ انتشار : یکشنبه 12 دی 1395 - 15:04
- کد خبر : 16369 چاپ خبر

تاکنون ۷۰ گردشگر خارجی در واحد بومی گردی شاردون دشتخاک اقامت نموده اند
به گزارش زرندنیوز ، علی صادق زاده معاون سیاسی اجتماعی فرماندار زرند، سید مهدی قویدل دادستان، محمد اسلامی رئیس نمایندگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زرند و احمد اعتمادی رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان از اقامت گاه بومی گردی شاردون در دهستان دشتخاک و کارگاه تولید سوهان زرندی بازدید نمودند. معاون سیاسی اجتماعی
به گزارش زرندنیوز ، علی صادق زاده معاون سیاسی اجتماعی فرماندار زرند، سید مهدی قویدل دادستان، محمد اسلامی رئیس نمایندگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زرند و احمد اعتمادی رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان از اقامت گاه بومی گردی شاردون در دهستان دشتخاک و کارگاه تولید سوهان زرندی بازدید نمودند.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار در این بازدید با ۶ توریست هلندی که در اقامتگاه حضورداشتند، دیدار و گفتگو کرده و از نزدیک در جریان اقدامات صورت گرفته واحد بوم گردی شاردون دشتخاک قرار گرفت.
وی گفت: حضور گردشگران در روستاها منافع زیادی برای اقتصاد روستا داشته و از طرفی معرف آداب و سنت های بومی مناطق روستایی می باشد.
صادق زاده افزود: از زمان افتتاح این واحد که حدود سه ماه می گذرد، قریب ۷۰ گردشگر خارجی در این واحد اقامت نموده و طبق گزارش میراث فرهنگی، گردشگران با رضایت کامل این واحد را ترک کرده اند.
صادق زاده با تاکید برحمایت دستگاه اجرایی شهرستان از فعالیت های گردشگری، اظهارداشت: برای پویایی و رونق اقتصادی و همچنین تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، روستاها بسیار مستعد هستند وما نیز در این راستا برنامه های ویژه ای جهت عملیاتی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی تدوین نموده ایم که حوزه گردشگری در رأس و نوک این برنامه قرار دارد.
دادستان شهرستان نیز در بازدید از واحد بوم گردی شاردون دشتخاک ضمن ابراز خرسندی از تحقق این گونه اقدامات، یکی از مهمترین بخش هایی را که باید مورد توجه قرار گیرد، بحث اقتصاد روستایی دانست و افزود: احداث این گونه واحدها در مناطق روستایی باعث ایجاد اشتغال ارزان و زود بازده در روستاها شده و از مهاجرت روستائیان به شهرجلوگیری خواهد نمود.
محمد اسلامی نیز گفت: شهرستان زرند در بعضی از شیوه های گردشگری پیشگام است و با تأکید مدیرکل میراث، بحث گردشگری معادن زغالسنگ و برگزاری جشنواره ها و توسعه واحدهای بوم گردی با حساسیت خاصی پیگیری می شود.
وی به برگزاری تورهای گردشگری نوستالوژی هم اشاره کرده و تصریح نمود: پس از تورهای نوستالوژی دانش آموزان دبیرستان علامه طباطبایی دهه ۶۰ و تور دانشجو معلمان سال۶۸ ، به زودی سومین تور که شامل سرباز وظیفه های قریب چهل سال قبل است در واحد بوم گردی گرگاک (جرجافک) زرند برگزار خواهد شد
اسلامی هدف از برگزاری تورهای خاطره انگیز را تقویت و ترویج سیاست های گردشگری ارزان قیمت که در نتیجه به رونق چرخه گردشگری در روستاها منجر خواهد شد، عنوان کرد.
انتهای پیام/