• تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 دی 1395 - 13:52
  • کد خبر : 16479
  • چاپ خبر

تولید نوشیدنی گازدار پری بیوتیک از خرما در شهرستان زرند

در راستای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی،کارگاه تولیدی خوراک دام و طیور درشهرستان زرند راه اندازی شد. به گزارش زرندنیوز ، زرند حبیب ا…خنجری فرمانداروجمعی از مسئولین اجرایی ،دربازدید از این کارگاه درجریان نحوه تولید خوراک دام وطیور قرار گرفتند. خنجری با بیان این مطلب که تاثیر ونقش اینگونه پروژه ها در بحث اشتغالزایی برکسی پوشیده نیست

در راستای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی،کارگاه تولیدی خوراک دام و طیور درشهرستان زرند راه اندازی شد.

به گزارش زرندنیوز ، زرند حبیب ا…خنجری فرمانداروجمعی از مسئولین اجرایی ،دربازدید از این کارگاه درجریان نحوه تولید خوراک دام وطیور قرار گرفتند.

خنجری با بیان این مطلب که تاثیر ونقش اینگونه پروژه ها در بحث اشتغالزایی برکسی پوشیده نیست اظهار امیدواری کرد با راه اندازی اینگونه کارگاه ها نقش موثری درتوسعه شهرستان برخواهیم داشت.

نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به توصیه های مقام معظم رهبری درخصوص اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: اؤلویت دولت در پیگیری مسائل ومشکلات و رفع موانع واحدهای تولیدی می باشد ودراین راستا دولت از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت همه جانبه ای را دارد.

در ادامه این بازدید دکتر عربنژاد مدیر اجرایی این پروژه ضمن تقدیر از توجه فرماندار زرند گفت : ایران وارد کننده پری بیوتیک و اسیدفایر در صنعت دام و طیور است که هر دوی آنها قابلیت تولید از ضایعات خرما را دارد .ما با تلاش و آزمایشات فراوان این ماده را از ضایعات خرما استخراج کرده ودر حال تولید این مواد می باشیم و با همکاری  مرکز تحقیقاتی جهاد، آزمایشاتی در اثر بخشی این مکمل پری بیوتیکی  طیور انجام داده ایم که با تحقیقات به این نتیجه رسیدیم این مکمل  هم می تواند ارزش غذایی طیور را بالا ببرد و هم در کاهش استفاده آنتی بیوتیک نقش بسیار زیادی داشته باشد.

وی گفت:این محصول در جشنواره ایده های برتر که در دبی برگزار شد جزو پنج طرح برتر شناخته شده است ،که حتی با پیشنهاداتی از کشورهای عربی جهت ساخت این محصول در دبی روبرو شدم و با توجه به علاقه ای که به سرمایه گذاری در ایران داشتم این طرح را در روستای شهید پرور حمیدیه اجرا نمودم.

عربنژاد با اشاره به اینکه این محصولات باعث افزایش سیستم ایمنی مرغ می شود افزود: بهبود ضریب تبدیل ،کاهش کلسترل، کاهش مصرف آنتی بیوتیک و تولید مرغ سبز،کاهش مصرف خوراک دام از دیگر خواص این محصولات می باشد که علاوه بر کمک به محصول ارگانیک به بهره وری واحد های تولید مرغ هم کمک شایانی خواهد کرد.

وی این طرح را به طور کامل در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: این طرح علاوه بر جلوگیری از ضایعات و تولید  ارزش افزوده ، قابلیت توسعه برای صادرات را نیز داراست  که در صورت حمایت می تواند به اشتغال در این منطقه کمک شایانی نماید.

دکتر عربنژاد همچنین از تولید نوشیدنی گازدار پری بیوتیک از خرمای وارده به عنوان یک نوشیدنی مناسب برای انسان در این کارگاه خبر داد و افزود این نوشیدنی خواص بسیاری برای انسان دارد که از اعم آنها بهبود میکروفلور روده،کمک به سنتز ویتامین و افزایش جذب مواد مغزی وبالعکس نوشابه های صنعتی که نتیجه آن پوکی استخوان است. این نوشیدنی جذب کلسیم را به همراه خواهد داشت ،افزایش سیستم ایمنی انسان وبهبود سیستم گوارش بدن می شود.

وی همچنین تصریح کرد: ایده نوشیدنی پری بیوتیکی گازدار از این طرح اقنباس شده و در حال انجام مراحل قانونی جهت کسب مجوزهای بهداشت است.

حاصل تحقیقات مشترک با همکاری مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی در اثربخشی مکمل پروبیوتیکی بر روی مرغ گوشتی نتایج علمی کسب شد که حاصل آن به عنوان مقاله در دو دانشگاه کرمان و گیلان پذیرفته شد.

شایان ذکر است این کارگاه به همت دکترمحمد مهدی عرب نژاد و همسرشان خانم طاهره عرب نژاد در روستای حمیدیه  احداث گردیده و در حال حاضر برای ۴ نفر اشتغال ایجاد نموده است.

 انتهای پیام/ روابط عمومی فرمانداری زرند

لینک کوتاه

برچسب ها