• تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1395 - 15:52
  • کد خبر : 16931
  • چاپ خبر

قران کلام خدا و منشور جاوید اسلام است و نقش آن در تربیت انسانها بی بدیل است

محمد زواری رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زرند: قران کلام خدا و منشور جاوید اسلام است و نقش آن در تربیت انسانها بی بدیل است. به گزارش زرندنیوز ، اولین جلسه کارگروه علوم قرآنی و معارف اسلامی با حضورحجت الاسلام زواری و تنی چند از کارشناسان ، نخبگان و مدیران موسسات  علوم قرآنی در محل

محمد زواری رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زرند: قران کلام خدا و منشور جاوید اسلام است و نقش آن در تربیت انسانها بی بدیل است.

به گزارش زرندنیوز ، اولین جلسه کارگروه علوم قرآنی و معارف اسلامی با حضورحجت الاسلام زواری و تنی چند از کارشناسان ، نخبگان و مدیران موسسات  علوم قرآنی در محل دفتر اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان زرند تشکیل گردید .
درابتدای  جلسه  پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید حجت السلام والمسلمین محمد زواری رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زرند ضمن عرض خیر مقدم و تقدیر و تشکر از حضوراعضای علاقمند به فرهنگ نشرو توسعه و ترویج فرهنگ غنی قرآن و معارف اسلامی در این جلسه نورانی اظهار داشت : قران کلام خدا و منشور جاوید اسلام است و نقش آن در تربیت انسانها بی بدیل است.
وی توسعه و ترویج فرهنگ غنی قرآن در سطح ایران وجهان اسلام و دنیا و معرفی اهتمام نظام جمهوری اسلامی ایران به برنامه های قرآنی، افزایش تبادل فرهنگی در سایه قرآن در بین مسلمانان وایجاد زمینه وحدت؛ همگرایی و بیداری امت اسلامی حول محور قرآن را از اصلی ترین اهداف برگزاری جلسات و محافل  قرآن کریم برشمرد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زرند : سعادت و پیروزی جامعه و انسانها را در نزدیکی به قرآن دانسته و  تاکید نمود فعالیت آشنایی با قرآن و معارف اسلامی  باید ما را به سمتی هدایت کند که با قرآن آشنا شویم.
وی تصریح کرد باید فعالیتهای قرآنی به گونه ای باشد که نسل فعلی و آینده ، عمل گرا باشند و نگاه و رفتار قرآنی داشته باشند.
محمد زواری بر کیفیت و اجرای طرح های قرآنی تاکید کرد و گفت: اجرای طرح های قرآنی را می توان به نخبگان، فعالان قرآنی ، موسسات قرآنی و تشکل های مردمی واگذار کنیم تا شاهد فعالیت های بهتر در راستای توسعه فرهنگ قرآنی در شهرستان باشیم.چراکه بر اساس عقل و تجربه، یکی از اموری که سبب توفیق انسان برای انجام خدمات وکارهای بزرگ می گردد ارتباط دائمی و انس مداوم و مستمربا منبع نور و کلام وحی است.
وی همچنین در ارتباط با اهداف این کارگروه  افزود: اگر ما بخواهیم توانمند سازی را در موسسات علوم قرآنی ایجاد کنیم باید برنامه‌های مدون را ساماندهی و برنامه ریزی لازم را داشته باشیم. از تمام افکار و اندیشه‌های مدیران موسسات و مراکز علوم قرآنی  در ارتباط با فعالیت علوم قرآنی و معارف اسلامی استفاده کنیم و شیوه‌های آسیب شناسی فعالیت‌های قرآنی و توانمند سازی را بشناسیم و بر مبنای آن کار را انجام دهیم.
زواری خاطرنشان کرد: مطرح کردن کارکردهای مختلف وقف یکی دیگر از وجوهی است که باید در مورد آن فعالیت صورت بگیرد، حالا یکی از وجوه این وقف،‌ وقف قرآنی است چراکه وقف قرآنی بستر مناسبی برای توسعه فعالیت‌های قرآنی خواهد بود، و لذا تاسیس دارالقرآن کریم در گسترش ترویج فعالیت‌های قرآنی و آشنا کردن اقشار مختلف مردم با مفاهیم این کتاب آسمانی و نیز انس و الفت با آن نقش بسیار مهمی برعهده خواهد داشت. باید تلاش کنیم تا ارزش‌های اسلامی و فرهنگ قرآنی در جامعه نهادینه شده ما پیگیر کار هستیم تا یک موقوفه مشارکتی در زمینه ترویج وقف قرآنی در این شهرستان ایجاد شود ودر این زمینه از کلیه  مسئولان و اقشار مخلف مردم شهرستان زرند جهت احداث ساختمان دار‌القرآن کریم در این شهرستان دعوت و یاری می طلبیم .
وی در خاتمه با اشاره به نقش اصحاب رسانه در ترویج فعالیت‌های قرآنی اظهار داشت رسانه‏‌ها میتوانند به عنوان اساسی‌ترین مرجع درج و انتقال خبر در روشنگری مردم و تبیین ضرورت وقف‌های قرآنی نقش بسیار مهمی را ایفا کنند.
در ادامه هر یک از اعضای حاضر در جلسه پیرامون مسائل و مشکلات موسسات و مراکز علوم قرآنی فعال درسطح شهرستان مطالبی را بیان نمودند و خاطر نشان کردند : باید به دنبال ایده و روش های جدید برای بسط و گسترش فعالیت های قرآنی در جامعه باشیم و در این راستا مؤسسات و مراکز علوم  قرآنی باید در این زمینه بیش از پیش تلاش کندودر کنار فعالیت های سنتی، ازشیوه های  نوین و جدید برای ورود قرآن به متن جامعه و اثرگذاری بیشتر آموزه های دینی در زندگی مردم استفاده شودودر کنارآن ، همه ما باید با نگاه حمایتی و علمی مشوق به توسعه کمی و کیفی فعالیت های علوم قرآنی و معارف اسلامی داشته باشیم .
انتهای پیام/
خبرنگار : اکبرابراهیمی زرندی

لینک کوتاه

برچسب ها