• تاریخ انتشار : دوشنبه 16 اسفند 1395 - 15:12
  • کد خبر : 18300
  • چاپ خبر

نمایشگاه جابربن حیان در شهرستان زرند برگزار شد

به گزارش زرند نیوز حسین کاظمی مدیر اموزش و پرورش زرند صبح امروز دوشنبه و جمعی از مسئولین اجرایی و قضایی این شهرستان در بازدید از نمایشگاه جابرسن حیان در دبستان معلم اظهار داشت : طرح جابرین حیان با هدف شکوفایی استعدادهای مختلف دانش‌آموزان در مقطع تحصیلی ابتدایی، در شهرستان زرند برگزار شد. وی گفت:

به گزارش زرند نیوز حسین کاظمی مدیر اموزش و پرورش زرند صبح امروز دوشنبه و جمعی از مسئولین اجرایی و قضایی این شهرستان در بازدید از نمایشگاه جابرسن حیان در دبستان معلم اظهار داشت : طرح جابرین حیان با هدف شکوفایی استعدادهای مختلف دانش‌آموزان در مقطع تحصیلی ابتدایی، در شهرستان زرند برگزار شد.
وی گفت: در مرحله اول این طرح ۸۱۶ اثر دست ساخته های علمی دانش آموزان مقطع ابتدایی در قالب ۶ رشته .جمع اوری و طبقه بندی،مدل ، نمایش علمی،تحقیق ، ازمایش ، و طراحی و ساخت ویژه مدارس ابتدایی به دبیرخانه راه یافتند که از این تعداد ۴۰۰ اثر برگزیده معرفی شدند که از بین این اثار نفرات برگزیده هر رشته به مرحله استانی راه می یابند.
وی یاد اور شد : این طرح در ۴ سطح مدرسه ای ، منطقه ای ، استانی و کشوری اجرا می شود.
حبیب الله خنجری فرماندار زرند ضمن ابراز خرسندی از این نمایشگاه ، برپایی این نمایشگاه‌ را کاری با اهمیت در راستای تولید علم دانست و افزود : برگزاری این نمایشگاه فرصت ارزشمندی برای فراهم نمودن روحیه تحقیق ، پژوهش و نوآوری در بین دانش‌آموزان است. و ما به عنوان مسئولین شهرستان باید از این دانش آموزان حمایت های همه جانبه ای را داشته باشیم.
در این مراسم حجت الاسلام محمود محمدی رئیس دادگستری و سید مهدی قویدل دادستان زرند حضور داشتند و ضمن بازدید از اثار دانش اموزان انان را مورد تشویق قرار دادند.
رئیس دادگستری زرند : علم و دانش را از شاخصه‌های پیشرفت هر جامعه ای دانست و افزود : علم و دانش شاخصی برای سنجش میزان پیشرفت هر جامعه است که برگزاری اینگونه جشنواره ها ، فراهم نمودن زمینه ی تحقیق و پژوهش دربین دانش آموزان را دارد.
سید مهدی قویدل دادستان عمومی و انقلاب زرند هم با بیان اینکه خوشبختانه در سال های اخیر طرح بسیار خوبی به نام پروژه علمی جابربن حیان در مقطع ابتدایی آغاز شده است افزود: با توجه به این که سنگ بنای هر فعالیت علمی و پژوهشی چنانچه در دوره ابتدایی گذاشته شود در بزرگسالی به موفقیتهای بیش تری دست می یابد و بنا براین اقدام ارزشمند این است که ما از همین دوران ابتدایی کودکان خود را به پژوهش و مطالعه عادت بدهیم .

 

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه

برچسب ها