• تاریخ انتشار : شنبه 7 مرداد 1396 - 17:32
  • کد خبر : 20264
  • چاپ خبر

اتاق پیش سرد کشتارگاه زرند بهره‌برداری شد

اخبار زرند / زرند نیوز : اتاق پیش سرد کشتارگاه زرند مورد بهره‌برداری قرار گرفت. به گزارش زرند نیوز ، ظهر امروز با حضور جمعی از مسؤولان اجرایی و قضایی شهرستان زرند، اتاق پیش سردکن کشتارگاه زرند افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت. احمد محمدی شهردار زرند در حاشیه این مراسم اظهار داشت: اتاق پیش

اخبار زرند / زرند نیوز : اتاق پیش سرد کشتارگاه زرند مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
به گزارش زرند نیوز ، ظهر امروز با حضور جمعی از مسؤولان اجرایی و قضایی شهرستان زرند، اتاق پیش سردکن کشتارگاه زرند افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

احمد محمدی شهردار زرند در حاشیه این مراسم اظهار داشت: اتاق پیش سردکن کشتارگاه دام این شهر توسط اتحادیه صنف قصابان و با همکاری دامپزشکی با هزینه حدود ۵۰۰ میلیون ریال و با هدف پیشگیری از شیوع برخی بیماری‌های دامی به ویژه تب کریمه کنگو احداث شده است.

وی گفت: دام‌هایی که در کشتارگاه زرند ذبح می‌شوند، قبل از عرضه به بازار مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دستگاه پیش سردکن و در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری می‌شوند.

محمدی یادآور شد: در دو سال گذشته حدود ۲ میلیارد ریال صرف توسعه و بهسازی کشتارگاه شهرستان زرند شده است.

حسین رشیدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان نیز سیستم پیش سردکن در کشتارگاه زرند را بسیار ضروری دانست و گفت: با راه‌اندازی اتاق پیش سردکن در کشتارگاه شهرستان زرند از تعطیلی کشتارگاه جلوگیری شد و شهروندان زرندی از این پس با اطمینان کامل گوشت خود را از قصابی‌ها تهیه کنند.

وی بیان داشت: دامپزشکی همواره نهایت سعی و تلاش خود را در زمینه تأمین امنیت غذایی و تضمین سلامت جامعه دارد.

رشیدی اظهار داشت: در مباحث بهداشتی ، پیشگیری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که دامپزشکی و اقداماتی که در این حوزه انجام می‌شود کمک شایانی در بحث پیشگیری و درمان و بهداشت و سلامت عمومی می‌کند.

وی تصریح کرد: بیش از ۵۰ درصد عوامل بیماری‌زا از طریق دام به انسان منتقل می‌شود که فعالان و تلاشگران عرصه دامپزشکی در خط مقدم حفظ و حراست از سرمایه دامی و بهداشت و سلامت جامعه هستند.

رشیدی با بیان اینکه اعتبارات دامپزشکی در حوزه بهداشت و پیشگیری کافی نیست، از حسین امیری رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان خواست تا پیگیری رفع مشکلات اعتباری این مجموعه را در سطح ملی داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت ارتقای زیرساخت‌های شهرستان به ویژه کشتارگاه دام در راستای تامین مکفی و بهداشتی پروتئین مصرفی جامعه عنوان کرد: افتتاح اتاق پیش سردکن و نگهداری لاشه‌های ذبح شده در آن کمک شایانی برای از بین رفتن عوامل بیماری‌زا به ویژه ویروس عامل تب کریمه کنگو می‌کند.

انتهای پیام /

فارس

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود