• تاریخ انتشار : سه شنبه 12 دی 1396 - 10:22
  • کد خبر : 21862
  • چاپ خبر

عدم تخصیص اعتبارات زلزله سال ۹۵ به مقاوم‌سازی بازار تاریخی زرند

عدم تخصیص اعتبارات زلزله سال ۹۵ به مقاوم‌سازی بازار تاریخی زرند نماینده اداره میراث فرهنگی در زرند از عدم تخصیص اعتبارات زلزله سال ۹۵ برای مقاوم‌سازی بازار و سایر بناهای تاریخی این شهرستان گلایه کرد. محمد اسلامی عصر امروز در نخستین نشست کمیسیون گردشگری شورای شهر زرند با برشمردن تعاریفی از گردشگری اظهار داشت: اگر

عدم تخصیص اعتبارات زلزله سال ۹۵ به مقاوم‌سازی بازار تاریخی زرند
نماینده اداره میراث فرهنگی در زرند از عدم تخصیص اعتبارات زلزله سال ۹۵ برای مقاوم‌سازی بازار و سایر بناهای تاریخی این شهرستان گلایه کرد.

محمد اسلامی عصر امروز در نخستین نشست کمیسیون گردشگری شورای شهر زرند با برشمردن تعاریفی از گردشگری اظهار داشت: اگر چه در بحث جاذبه‌های تاریخی به نسبت شهرهای دیگر استان فقیرتر هستیم اما داشته‌های طبیعی فراوانی داریم که این خلأ را جبران خواهد کرد.

نماینده اداره میراث فرهنگی در زرند افزود: امروزه گردشگری فراتر از یک تفریح  تبدیل به یک صنعت قدرتمند شده به‌طوریکه پس از نفت و خودروسازی سومین صنعت پردرآمد محسوب می‌شود از این رو ما شعار زرند شهر ۱۰۰۱ جاذبه را مطرح کردیم که باور کردن آن برای بسیاری از فعالان گردشگری سخت است اما ما راهمان مشخص است و آن کوتاه‌ترین مسیر ممکن برای حرکت از مبدأ به مقصد است.

وی با تاکید بر اینکه نباید در مسیر سرمایه‌گذاران سنگ‌اندازی شود با اظهار گلایه از اینکه برخی از دوستان و فعالان فضای گردشگری با شعار زرند شهر ۱۰۰۱ جاذبه مخالف هستند، گفت: آنها باید به قابلیت‌های زرند عادت کنند و به صنعت نوظهور گردشگری زرنداحترام بگذارند.

نماینده میراث فرهنگی در زرند با گلایه از عدم تخصیص اعتبارات زلزله سال ۹۵ برای مقاوم‌سازی بازار و سایر بناهای تاریخی این شهرستان گفت: متاسفانه  هنوز اعتبار مربوطه به مقاوم‌سازی بازار زرند به استان هم ابلاغ نشده است و ما  نمی‌توانیم نسبت به احتمال خطر در بازار تاریخی زرند که علاوه بر ارزش تاریخی محل کسب و کار جمعیت بزرگی از شهرستان است، بی‌تفاوت باشیم.

سیدعباس تهامی رئیس کمیسیون گردشگری نیز گفت: امروزه گردشگران برای بازدید از جاذبه‌ها  نیازمند زیرساخت‌ها هستند که در روستاها با همت میراث فرهنگی شاهد حل این مشکل با ایجاد واحدهای بوم‌گردی هستند اما در شهر زرند نیازمند هتل هستیم.

وجیهه زمانی دیگر عضو شورا و دبیر کمیسیون گردشگری شورای شهر زرند نیز با بیان قدردانی از تلاش‌های میراث فرهنگی زرند گفت: برای باور کردن شعار زرند شهر ۱۰۰۱ جاذبه ابتدا باید زرندی‌ها خودشان با جاذبه‌ها آشنا شوند و در مرحله بعدی باید این قابلیت‌ها در سطح استان و ملی  و  فراملی معرفی شوند.

وی افزود: کمیسیون گردشگری آماده هر نوع همکاری در تحقق شعار میراث زرند است و معتقدم که این شعار کاملا منطقی و منطبق با شرایط موجود در تمام حوزه‌های  تاریخی، طبیعی و معنوی  شهرستان است که با تعامل و همکاری تمام دستگاه‌ها رسیدن به آن دور از انتظار نخواهد بود.

میرزایی رئیس اداره منابع طبیعی زرند نیز گفت: منابع طبیعی شهرستان همسو با سیاست‌های حوزه گردشگری است و معتقدیم حفظ منابع طبیعی به‌عنوان یکی از مهمترین مولفه‌های جذب گردشگر بسیار حائز اهمیت است.

وی خاطرنشان کرد: منابع طبیعی آماده هرگونه همکاری در راستای برگزاری جشنواره‌های مرتبط از جمله جشنواره هنگو، شده‌بافی، آنغوزه و … است.

رئیس اداره منابع طبیعی زرند از وجود چند اثر طبیعی شاخص در حوزه طبیعت‌گردی خبر داد و گفت: به‌زودی با همکاری میراث فرهنگی از تعدادی از این آثار رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/فارس

لینک کوتاه

برچسب ها