• تاریخ انتشار : پنجشنبه 14 دی 1396 - 10:17
  • کد خبر : 21867
  • چاپ خبر

ایجاد اتاق پنجره واحد سرمایه‌گذاری در زرند

ایجاد اتاق پنجره واحد سرمایه‌گذاری در زرند فرماندار زرند گفت: برای جلوگیری از اتلاف وقت سرمایه‌گذاران، به‌زودی اتاق پنجره واحد سرمایه‌گذاری در این شهرستان ایجاد می‌شود. به گزارش پایگاه خبری زرندنیوز , حبیب‌الله خنجری عصر امروز در حاشیه بازدید از کارگاه دوخت جامه‌سی‌ریز بخش یزدان‌آباد از توجه ویژه شهرستان به این منطقه گفت و اظهار

ایجاد اتاق پنجره واحد سرمایه‌گذاری در زرند
فرماندار زرند گفت: برای جلوگیری از اتلاف وقت سرمایه‌گذاران، به‌زودی اتاق پنجره واحد سرمایه‌گذاری در این شهرستان ایجاد می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری زرندنیوز , حبیب‌الله خنجری عصر امروز در حاشیه بازدید از کارگاه دوخت جامه‌سی‌ریز بخش یزدان‌آباد از توجه ویژه شهرستان به این منطقه گفت و اظهار داشت: بیشترین میزان اعتبارات شهرستان را در راستای رفع مشکلات این منطقه هزینه می‌کنیم چراکه این منطقه از مناطق مهم شهرستان زرند است.

فرماندار زرند با اشاره به خدمات صورت گرفته در بحث اقتصاد مقاومتی در این شهرستان عنوان کرد: شرکت جهاد نصر به‌ عنوان معین اقتصادی این بخش، اقدامات بسیار خوبی را ارائه کرده و برنامه‌های آن با شرکت میدکو که معین قبلی یزدان‌آباد بود و ظرف ۲ سال حمایت مالی این شهرستان را بر عهده داشت و ناموفق بود، متفاوت است.

خنجری با اشاره به راه‌اندازی کارگاه دوخت جامه‌سی‌ریز و احداث این کارگاه توسط جهاد نصر، اظهار کرد: این کارگاه مجهز و مدرن بوده و تولیدات آن، گره‌گشای بسیاری از واحد‌های صنعتی، معدنی، بیمارستان‌ها و سایر بخش‌های تولیدی و خدماتی است و می‌تواند لباس کار کارکنان خود را با قیمت مناسب و کیفیت خوب تهیه کند.

فرماندار زرند از جمله  برنامه‌های پیش رو برای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی در این منطقه راحمایت از دوخت پته، بافت قالی، کشت زعفران، پرورش آب زیان عنوان کرد و گفت: دولت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این زمینه حمایت می‌کند.

خنجری یکی از مهمترین اقداماتی که می‌تواند در توسعه پرشتاب شهرستان موثر باشد را ایجاد اتاق پنجره واحد برشمرد و گفت: برای جلوگیری از اتلاف وقت سرمایه‌گذاران، به‌زودی اتاق پنجره واحد سرمایه‌گذاری در زرند ایجاد می‌شود.

جعفری عضو دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی منطقه سیریز گفت: با برنامه‌های تدوین شده زمینه اشتغال ۶۳۳ نفر تا بهمن ماه سال آینده در سیریز در کارگاه‌های دوخت پته، کارگاه‌های بافت قالی، استخر‌های پرورش آب زیان و کشت زعفران فراهم و این رقم طی دو سال آینده به هزار و ۲۰۰ نفر می‌رسد.

حسین علی بهرام‌پور نماینده مجتمع سنگ‌آهن سادات سیریز از راه‌اندازی کارخانه کنسانتره سادات سیریز خبر داد و گفت: بیش از ۷۰ درصد قطعات این کارخانه در حال حاضر ساخته شده و پیش‌بینی می‌شود کمتر از یک سال از کلنگ زنی این مجموعه که در دهه فجر امسال رخ خواهد داد به بهره برداری کامل می‌رسد.

اعضای شورای روستاهای سیریز نیز به مشکلات منطقه پرداختند که مهمترین آن‌ها ایجاد اورژانس در این منطقه بود.

انتهای پیام/فارس

لینک کوتاه

برچسب ها