- تاریخ انتشار : پنجشنبه 12 بهمن 1396 - 22:04
- کد خبر : 22009 چاپ خبر

خانواده مهمترین رکن پیشگیری از وقوع جرم است
خانواده مهمترین رکن پیشگیری از وقوع جرم است رئیس دادگستری زرند گفت: خانواده مهمترین رکن پیشگیری از وقوع جرم بوده و باید تعلیم و تربیت در خانوادهها را بیش از پیش تقویت کنیم. به گزارش پایگاه خبری زرندنیوز ، حجتالاسلام محمود محمدی ظهر امروز در جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان زرند اولویت مهم دستگاه
خانواده مهمترین رکن پیشگیری از وقوع جرم است
رئیس دادگستری زرند گفت: خانواده مهمترین رکن پیشگیری از وقوع جرم بوده و باید تعلیم و تربیت در خانوادهها را بیش از پیش تقویت کنیم.
به گزارش پایگاه خبری زرندنیوز ، حجتالاسلام محمود محمدی ظهر امروز در جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان زرند اولویت مهم دستگاه قضایی را پیشگیری از وقوع جرم و ارتقاء امنیت اجتماعی شهروندان دانست و اظهار داشت: پیشگیری از وقوع جرم اقدام بسیار ارزشمندی است که زمینهساز کاهش جرم و آسیبهای اجتماعی و برقراری امنیت پایدار در جامعه میشود.
رئیس دادگستری زرند، با بیان اینکه بالاترین جرم در شهرستان زرند سرقت است، افزود: البته سرقتهای خشن و همراه با آزار در شهرستان زرند وجود ندارد و سرقتهای شهرستان در زمینه سرقتهای خرد محسوب میشوند و تا خریدار مال مسروقه وجود نداشته باشد قطعا سرقتی هم صورت نمیگیرد، پس باید مالخرها را مورد شناسایی قرار داده و با آنها برخورد شود.
این مقام قضایی بیان داشت: در راستای کاهش جرائم بهویژه سرقت، دستگاههای فرهنگی، ائمه جمعه وجماعات، روحانیان و رسانهها میتوانند نقش بسیار ارزندهای در اطلاعرسانیهای علمی و اخلاقی در جامعه داشته باشند.
رئیس دادگستری زرند با بیان اینکه طبق بررسیهای انجام شده، علت اکثر سرقتهای خرد، اعتیاد است، گفت: ابتدا باید برای کاهش مصرف مواد مخدر برنامهریزی دقیق و موثری صورت گیرد.
این مقام قضایی، خانواده را مهمترین رکن پیشگیری از وقوع جرم دانست و خاطرنشان کرد: باید تعلیم و تربیت در خانوادهها را بیش از پیش تقویت کنیم.
محمدی بر لزوم حساسیت بیش از پیش ادارات و نهادها در حفظ و حراست از اموال خود با نصب سیستمهای حفاظتی تاکید و توصیه کرد: با نصب دوربین، تامین نگهبان و… میتوان زمینه وقوع جرم را کاهش داد.
مجازاتهای جایگزین حبس نتایج درخشانی در پی داشته است
رسول بارانزاده رئیس شعبه ۱۰۲ کیفری ۲ دادگستری شهرستان زرند هم در سخنانی اظهار داشت: انچه در پروندههای کیفری باید مد نظر قرار گیرد سه مطلب است، آنچه که شاکی از دستگاه قضایی انتظار دارد و آنچه که متهم متقاضی آن است و آنچه که مد نظر ریاست محترم قوه قضائیه و دستگاه قضایی است.
وی ادامه داد: شاکی متقاضی برخورد سرسختانه با متهم است و متهم نیز متقاضی صدور حکم برائت بوده و دستگاه قضایی کاهش جمعیت کیفری زندان و حفظ حقوق شهروندی و استفاده از مجازاتهای جایگزین حبس، موافقت با آزادی مشروط زندانیان و تعلیق اجرای مجازات زندانیان را در نظر دارد که بتواند جمعیت کیفری زندانها را کاهش دهد.
وی گفت: امروزه مشخص شده که زندان راهکار مناسبی نیست و ضرورت مجازاتهای جایگزین آثار بسیار مثبتی دارد.
بارانزاده ادامه داد: قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲برای تمامی جرائم نمیتوان از این مقوله استفاده کرد و تابع قانون و مقررات است، البته درباره پیشگیری از وقوع جرم و سرقت یک سری مسائل را شهروندان باید رعایت کنند از جمله نصب دوربین و یک سری مسائل را نیروی انتظامی باید انجام دهد.
وی برخورد با خریداران اموال مسروقه را در پیشگیری از سرقت بسیار با اهمیت دانستو ابراز داشت: جهل و ناآگاهی از مهمترین عامل ارتکاب جرم بوده باید برای کاهش آن فرهنگسازی شود.
مردم باید در برقراری امنیت مشارکت کنند
حبیبالله خنجری فرماندار زرند نیز آرامش و امنیت در جامعه را مرهون تلاش خدمتگذاران به مردم دانست و گفت: برای برقراری امنیت و آرامش مطلوب در شهرستان زرند، احاد مختلف مردم نیز باید همکاری لازم را با نیروی انتظامی داشته باشند.
انتهای پیام/