• تاریخ انتشار : سه شنبه 21 فروردین 1397 - 10:58
  • کد خبر : 22677
  • چاپ خبر

سیاست‌های راهبردی حوزه گردشگری زرند تصویب شد

سیاست‌های راهبردی حوزه گردشگری زرند تصویب شد سیاست‌های راهبردی سال ۹۷ در حوزه گردشگری شهرستان زرند تدوین و تصویب شد. به گزارش زرندنیوز , طی نشستی دوشنبه شب با حضور اعضای کمیته سیاست‌گذاری گردشگری ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان زرند، پیشنهادات میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری زرند با موافقت قاطع اعضا برای اجرا در سال

سیاست‌های راهبردی حوزه گردشگری زرند تصویب شد
سیاست‌های راهبردی سال ۹۷ در حوزه گردشگری شهرستان زرند تدوین و تصویب شد.

به گزارش زرندنیوز , طی نشستی دوشنبه شب با حضور اعضای کمیته سیاست‌گذاری گردشگری ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان زرند، پیشنهادات میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری زرند با موافقت قاطع اعضا برای اجرا در سال ۹۷ به تصویب رسید.

حجت‌الاسلام محمود محمدی رئیس دادگستری زرند با اشاره به موفقیت‌های اداره میراث در سال‌های اخیر گفت: هر کاری که بتواند بخشی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری در ایجاد شغل و تولید ثروت ملی رفع کند مورد حمایت قاطع دستگاه قضایی شهرستان قرار خواهد داشت و اتفاق خوب رونق بوم‌گردی در زرند تاکنون توانسته هم به ایجاد شغل و هم تولید ثروت برای شهرستان منجر شده و سبب رضایت مردم  شود.

وی با اشاره به اقامت قریب ۴۰ هزار گردشگر در نوروز ۹۷ گفت: این خود نشان‌دهنده موفقیت سیاست‌های گردشگری است که در ابتدای سال گذشته به تصویب اعضای کمیته گردشگری رسیده بود و نمایانگر اتحاد و همدلی و همکاری خوب تمام ادارات عضو کمیته گردشگری است.

علی‌اکبر شاهرخی فرمانده سپاه ناحیه مقاومت شهرستان زرند نیز گفت: سال گذشته همکاری خوبی بین سپاه و دستگاه اجرایی و کمیته گردشگری برای عملیاتی کردن شعار مقام معظم رهبری وجود داشت و در بحث ایجاد اشتغال به ویژه در واحدهای خانگی تولید سوهان اقدامات خوبی انجام شد.

وی از اعلام آمادگی سپاه در راستای رونق صنعت قالیبافی در واحدهای بوم‌گردی خبر داد و گفت: ما برای ایجاد کارگاه‌های قالیبافی در واحدهای بوم‌گردی آماده هرنوع همکاری هستیم و خرید قالی‌های تولید شده را نیز از سوی ستاد عتبات تضمین می‌کنیم ضمن اینکه با این اقدام جاذبه واحدهای بوم‌گردی هم بیشتر و موجب رونق بیشتر این واحدها نیز خواهد شد.

محمدرضا مهدلو شهردار زرند با اشاره به اهمیت گردشگری در رونق اقتصادی شهر گفت: یکی از سیاست‌های کاری شهرداری توجه به میراث فرهنگی و گردشگری است و به‌زودی بحث ایجاد بازارچه صنایع دستی و تولیدات محلی را در شهر زرند در دستور کار قرار خواهیم داد.

وی افزود: وفق قانون شهرداری‌ها متولی ایجاد بازارچه‌های صنایع دستی هستند و به‌زودی با همکاری اعضای کمیته گردشگری ستاد اقتصاد مقاومتی زرند این مهم محقق خواهد شد.

محمد اسلامی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زرند گفت: از اهم برنامه‌ها می‌توان از برگزاری جشنواره‌های روستایی با مشارکت مردم و بدون اعتبارات دولتی، تسریع در ساخت هتل خشت و گلی و یک هتل کوهستانی برای اولین بار در کشور، ایجاد ۲۰ واحد جدید بوم‌گردی، ایجاد۵ کمپ گردشگری روستایی، پیگیری ارتباط جاده‌ای و تعین اولین مسیر گردشگری شهرستان بین روستاها، تسریع در صدور مجوز و اعطای زمین و تسهیلات برای ایجاد دهکده صنایع دستی و ساخت دروازه هوشمند قرآنی در ورودی شهر زرند اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: رسیدن به هدف مهم تبدیل زرند به قطب گردشگری با وجود همدلی بین تمام دستگاه‌های اجرایی و نهادهای انقلابی شهرستان کاملا در دسترس است.

انتهای پیام/فارس

لینک کوتاه

برچسب ها