- تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 دی 1397 - 21:49
- کد خبر : 25629 چاپ خبر

تعامل و همکاری دو واحد آموزشی برای ایجاد زمینه اشتغال جوانان زرند
تعامل و همکاری دو واحد آموزشی به منظور ایجاد زمینه اشتغال جوانان زرند دانشگاه علمی کاربردی زرند و مرکز آموزش فنی و حرفه ای زرند به منظور رفع نیاز بازار کار به نیروی متخصص و ماهر و زمینه سازی ایجاد فرصتهای شغلی ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی، تعامل و همکاری بیشتری خواهند داشت. دکتر مهنام رئیس
تعامل و همکاری دو واحد آموزشی به منظور ایجاد زمینه اشتغال جوانان زرند
دانشگاه علمی کاربردی زرند و مرکز آموزش فنی و حرفه ای زرند به منظور رفع نیاز بازار کار به نیروی متخصص و ماهر و زمینه سازی ایجاد فرصتهای شغلی ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی، تعامل و همکاری بیشتری خواهند داشت.
دکتر مهنام رئیس دانشگاه علمی کاربردی شهرستان زرند در بازدید از کارگاه های آموزشی مرکز فنی و حرفه ای ضمن تقدیر از خدمات رایگان این مرکز در جهت توانمندسازی نیروی انسانی ماهر، اظهار داشت یکی از اهداف مشترک دو مجموعه آموزشی در مقطع متوسطه و عالی، فراهم نمودن مسیر اشتغال پایدار برای جوانان در رسته های فنی و مهارتی می باشد. وی ضمن تشریح رسالت فعالیت دانشگاههای علمی کاربردی در سطح کشور بیان نمود مدارک این دانشگاه ها مورد تائید وزارت علوم بوده و ماهیت آنها کارآفرینی و نگاه مثبت به ارتقاء تحصیلات و اشتغال در رشته های فنی می باشد.
در همین راستا از دو سال قبل با انجام نیازسنجی و همکاری اساتید صاحب نظر و ارتباط تنگاتنگ با دستگاه های متولی اشتغال (اداره صنعت و معدن – مرکز فنی و حرفه ای –مدیران ارشد صنایع) به سمت ایجاد رشته های جدید متناسب با نیاز بازار کار و صنایع رفته و خوشبختانه مجوز ۴ رشته متالوژی نورد فولاد- برق صنعتی – مکانیک تاسیسات صنعتی و HSE به دانشگاه علمی کاربردی زرند داده شده و از بهمن ماه سال جاری ، پذیرش دانشجوی جدید در این ۴ رشته را خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی زرند با اشاره به وضعیت اشتغال در جامعه، حمایت از کارگاه های کوچک و تغییرپذیری رشته های دانشگاهی و تعامل واحدهای دانشگاهی با مرکز فنی و حرفه ای متولی آموزش های غیر رسمی و رشته های فنی را از عوامل مهم موفقیت در ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری عنوان نمود.
رئیس مرکز فنی و حرفه ای شهرستان ایجاد و راه اندازی چهار رشته فنی جدید مورد نیاز بازار کار شهرستان را از اقدامات موثر دکتر مهنام و مجموعه دانشگاهی علمی کاربردی در سال جاری برشمرد که متاسفانه با شرایط صنعتی شدن شهر زرند این روند بسیار با تاخیر انجام گرفت و لطمه آن را در بیکاری تحصیل کرده های بومی زرند قابل مشاهده است.
مداحی نژاد با اشاره به اسناد بالادستی و پیش بینی نیاز صنعت فولاد به مشاغل جانبی و زیردستی ، بیان نمودند که بدون شک بازار کار آینده نیاز فراوانی به نیروهای ماهر ، متخصص و تکنیسین خواهد داشت و با تعامل دو واحد آموزشی علمی کاربردی و فنی و حرفه ای که هدف اصلی شان ایجاد اشتغال بوده، شاهد دگرگونی در فرهنگ کار و کارآفرینی در سطح شهرستان خواهیم بود.
انتهای پیام/