• تاریخ انتشار : یکشنبه 19 اسفند 1397 - 18:25
  • کد خبر : 26772
  • چاپ خبر

تشدید پایش، نظارت و بازرسی بهداشتی جهت استقبال از مسافران نوروزی

تشدید پایش، نظارت و بازرسی بهداشتی جهت استقبال از مسافران نوروزی فرماندار زرند در دوازدهمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان بر تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و همکاری همه جانبه دستگاه ها برای استقبال از مسافران نوروزی تاکید کرد.  به گزارش پایگاه خبری زرند نیوز، حبیب الله خنجری فرماندار در آخرین جلسه شورای

تشدید پایش، نظارت و بازرسی بهداشتی جهت استقبال از مسافران نوروزی

فرماندار زرند در دوازدهمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان بر تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و همکاری همه جانبه دستگاه ها برای استقبال از مسافران نوروزی تاکید کرد.
 به گزارش پایگاه خبری زرند نیوز، حبیب الله خنجری فرماندار در آخرین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی سال جاری شهرستان، با اشاره به در پیش رو بودن سال نو و شروع حجم بالای مسافرت های نوروزی و اینکه شهرستان زرند در موقعیت جغرافیای خاصی به جهت مسافرت به دیگر نقاط زیارتی و سیاحتی کشور قرار گرفته است، بر لزوم تشدید پایش های مستمر، نظارت و بازرسی بهداشتی بر اماکن عمومی و حساس شهرستان، تاکید کرد. 

وی افزود: نظارت و تشدید بازرسی بهداشت محیطی از کلیه اماکن عمومی با در نظر گرفتن اولویت اماکن حساس از جمله، سرویس های بهداشتی عمومی داخل شهری و بین راهی، اماکن مختلف بین راهی حوزه استفاظی شهرستان، مهمانسراها، اقامتگاه ها و جایگاه های اسکان مسافران نوروزی، پارک ها، تفرجگاهها، رستورانها، اغذیه فروشی ها، آب شرب، ایستگاه راه آهن و ترمینالهای مسافربری، دفع صحیح پسماند و فاضلاب و… باید در دستور کار جدی دستگاه های ذیربط خصوصاً شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرار گیرد.

فرماندار زرند با بیان اینکه تمامی مصوبات شورای سلامت و همچنین ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی شهرستان باید اجرایی گردد خاطر نشان کرد: گزارشات بصورت منظم به فرمانداری ارسال گردد و با دستگاهی که مصوبات را اجرایی نکند و یا تعلل عمدی و یا سهوی در آن بوجود آید، با دستگاه مورد نظر طبق قوانین برخورد خواهد شد.

مسئول اداره بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت زرند نیز در این جلسه از آمادگی کامل بازرسین و ناظرین این اداره جهت سلامت نوروزی خبر داد و تصریح کرد: تعداد ۱۰ اکیپ بسیج سلامت نوروزی از تاریخ ۲۰ اسفندماه الی ۲۰ فروردین ماه بصورت ویژه به نظارت و بازرسی از کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی بهداشتی و اماکن عمومی در سطح شهرستان میپردازند.

سید هادی امیری نسب بر لزوم توجه همشهریان و مسافرین عزیز نوروزی به تاریخ تولید، انقضاء، شماره پروانه ساخت و کد بهداشتی محصولات غذایی خریداری شده تاکید کرد و اظهار داشت: مردم فهیم ما میتوانند با شماره گیری سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ وزارت بهداشت و درمان کشور و همچنین شماره گیری ۳۳۴۲۰۰۷۴ واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان، به بیان نقطه نظرات، گزارش تخلفات و شکایات خود بپردازند و مامورین بهداشتی ما موظف به پیگیری در اسرع وقت می باشند.

 انتهای پیام/

لینک کوتاه

برچسب ها