• تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 13:32
  • کد خبر : 27580
  • چاپ خبر

پلمپ ۳ واحد متخلف عرضه فراورده‌های خام دامی در زرند

پلمپ ۳ واحد متخلف عرضه فراورده‌های خام دامی در زرند دادیار شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب زرند گفت: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان و پیشگیری از بیماری‌های واگیر، پس از تشکیل پرونده دستور پلمپ ۳ واحد متخلف عرضه فراورده‌های خام دامی صادر شد. به گزارش پایگاه خبری زرند نیوز ، یعقوب

پلمپ ۳ واحد متخلف عرضه فراورده‌های خام دامی در زرند

دادیار شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب زرند گفت: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان و پیشگیری از بیماری‌های واگیر، پس از تشکیل پرونده دستور پلمپ ۳ واحد متخلف عرضه فراورده‌های خام دامی صادر شد.

به گزارش پایگاه خبری زرند نیوز ، یعقوب احمدی از پلمپ ۳ واحد صنفی متخلف عرضه فراورده‌های خام دامی در شهرستان زرند خبر داد و اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان و پیشگیری از بیماری‌های واگیردار و مشترک بین انسان و دام، پس از تشکیل پرونده دستور پلمپ ۳ واحد متخلف عرضه فراورده‌های خام دامی صادر شد.

دادیار شعبه سوم دادگستری زرند در بازدید سرزده که به همراه اکیپ دامپزشکی صورت گرفت ضمن تشریح قوانین و‌ مقررات تذکرات لازم را به فروشندگان ‌متخلف ارائه شد و گفت: جهت جلوگیری از این گونه تخلفات که با سلامت مردم در ارتباط است نظارت دقیق‌تری صورت گرفته و تداوم هم دارند.

همچنین در بازدید مشترک که توسط رئیس شبکه دامپزشکی و دادیار شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان از مراکز عرضه فراورده های خام دامی مقدار١١٠ کیلوگرم گوشت قرمز، گوشت مرغ و سایر محصولات دامی غیر قابل مصرف و فاسد کشف و ضبط شد.

حسن لطفعلی‌پور رئیس دامپزشکی زرند هم گفت: فراورده‌های خام دامی بایستی در شرایط بهداشتی تولید و طبق ضوابط مربوطه حمل و در شرایط کاملا بهداشتی نگهداری و عرضه شوند.

وی افزود: مصرف‌کنندگان باید در هنگام خرید این فراوده‌ها به تاریخ تولید و انقضاء و همچنین مهر مورد تایید دامپزشکی دقت لازم را داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نحوه تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، مراتب را به اداره دامپزشکی، پلیس اطلاعات یا دستگاه قضایی اطلاع دهند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه

برچسب ها