• تاریخ انتشار : شنبه 22 اسفند 1394 - 15:13
  • کد خبر : 7261
  • چاپ خبر

مهدی سهرابی زرندی دیپلم افتخار خود را به امام جمعه و شهردار زرند اهدا کرد

مهدی سهرابی زرندی مولف کتاب انقلاب اسلامی در زرند : تندیس (طلایی) و دیپلم افتخار را به امام جمعه محترم،  شهردار دلسوز و علاقه مندان به تاریخ و فرهنگ شهرستان زرند اهداء می نمایم.  به گزارش خبرنگار ما : مولف «خاطراتی از وقایع انقلاب اسلامی در زرند» با اعلام این مطلب افزود : «نظر به این

مهدی سهرابی زرندی مولف کتاب انقلاب اسلامی در زرند :

تندیس (طلایی) و دیپلم افتخار را به امام جمعه محترم،  شهردار دلسوز و علاقه مندان به تاریخ و فرهنگ شهرستان زرند اهداء می نمایم.

۲۰۱۶۰۳۱۲_۱۴۵۶۱۰

 به گزارش خبرنگار ما : مولف «خاطراتی از وقایع انقلاب اسلامی در زرند» با اعلام این مطلب افزود : «نظر به این که مجموعه فوق، در بین آثار و تولیدات فرهنگی(ادبیات پایداری) حوزه هنری و کتب منتشره در حوزه انقلاب اسلامی  در بین مراکز استان ها(سطح کشور) موفق به دریافت تندیس(طلایی) و در زمینه پژوهش و تحقیق، دیپلم افتخار کسب نموده است، این افتخار فرهنگی شهرستان را با در نظر گرفتن علاقه و همکاری جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا ابراهیمی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه محبوب زرند، و جناب مهندس محمدی شهردار دلسوز و نیز سایرعلاقه مندان به حوزه تاریخ و فرهنگ شهرستان زرند، اهداء می نمایم.

مهدی سهرابی زرندی مولف مجموعه مذهبی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی «خاطراتی از وقایع انقلاب اسلامی در زرند» ضمن گلایه و بی مهری برخی از مسئولین شهرستان به خصوص مسئولین اجرایی، مذهبی و فرهنگی این شهر در زمینه عدم هر گونه همکاری و عدم خرید حتی یک جلد از مجموعه فوق (به بهانه نداشتن بودجه)  از همکاری صمیمانه و دلسوزانه حاج آقا ابراهیمی امام جمعه محترم، که به منظور ترویج کتاب و نیز تشویق نویسندگان محلی، طی سه مرحله در خطبه های نماز جمعه مسجد جامع زرند، از کتاب فوق تجلیل نمودند و نیز از جناب مهندس محمدی شهردار(وقت) که از اوایل دهه ی ۸۰ (زمان مدیریت ایشان در مخابرات) علاقه و شوق وافری، به تاریخ شهرستان  را عملاً و علناً به اثبات رساندند، تشکر و قدردانی نمود.

وی ضمن تاکید این نکته که بدون شک اسامی مسئولین و مدیران علاقه مند به کتب تاریخی و کسانی که از آثار مکتوب تاریخی این جانب استقبال نمودند، به همراه اسامی مدیرانی که حتی با اهداء و تقدیم کتاب فوق، همت خرید حتی ۵ جلد کتاب را از خود نشان ندادند، اسامی این مدیران، در چاپ دوم اززراوند تا زرند (۲) خواهد آمد.

سهرابی زرندی در ادامه این پیام آورده است : « بدون شک تاریخ آیئینه عبرت برای نسل معاصر و نسل های آینده است. به طور کلی، بشر از بدو خلقت بعد از آن که به واقعیت خیر و شّر پی برد و چون فطرتاً طالب زندگی آرام و آسایش است، از  انجام رفتارهای خیر و به تعبیری واضح تر،  طالب کارهای ارزش مدار و عدالت خواهانه و حق طلبانه است تا آن جا که  تجاوز به حقوق دیگران  را مورد انزجار و تنفر قرار داد.

 در هر جامعه ای اعم از مسئولین و یا مردم عادی، تاریخ و فرهنگ شهر خود را دوست دارند. تا آن جا که زمانی، بحث تاریخ  پیش می آید، ناخواسته تداعی بخش حاصل اقدامات (خوب یا بد، راست یا دروغ)گذشتگان( پدران و اجداد ما) که در گذشته چه کردند و چگونه زندگی می کردند، ذهن را بخود مشغول می کند که همین مشغله ذهنی علاقه مندان به کتب تاریخی را به این حوزه سوق می دهد.»

نامبرده اظهار امیدواری کرد : « ای کاش شاهد آن بودیم تا مسئولین اجرایی و ارشد  زرند که خوشبختانه اکثر آن ها محلی هستند ، همت می کردند، در شهرستانی که حدود ۱۴۰ هزار نفر جمعیت دارد، در جهت همدلی و همزبانی با محققین و مولفین محلی، لااقل مدیران و روسای ادارات را تشویق به خرید کتاب از مولفین محلی می نمودند، تا آثار آنها به فروش برسد تا این قشر علاقمند رغبت ادامه کار های تاریخی را احساس کنند»

خبرنگار : اکبرابراهیمی زرندی

انتهای پیام /

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود