- تاریخ انتشار : یکشنبه 29 فروردین 1395 - 9:42
- کد خبر : 7770 چاپ خبر

معدن داربید خون (معدنجو) به زودی راه اندازی می شود / معوقات کارگران معدن چشمه پودنه هرچه زودتر باید پرداخت شود
به گزارش زرند نیوز پنج شنبه صبح جلسه ای تحت عنوان رفع موانع تولید در فرمانداری زرند برگزار شد. در این جلسه معاون صنعت و معدن استان کرمان و نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار زرند ، فرماندار کوهبنان ،مسئولین اداره کار و امور اجتماعی و معادن ذغال سنگ زرند
به گزارش زرند نیوز پنج شنبه صبح جلسه ای تحت عنوان رفع موانع تولید در فرمانداری زرند برگزار شد.
در این جلسه معاون صنعت و معدن استان کرمان و نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار زرند ، فرماندار کوهبنان ،مسئولین اداره کار و امور اجتماعی و معادن ذغال سنگ زرند و کوهبنان از جمله مهندس مجتهدزاده از معدن جو و مهندس از معدن چشمه پودنه حضور داشتند.
در ابتدای این جلسه فرماندار زرند عنوان کرد ما مجموعه دولت با تمام توان کمک خواهیم کرد تا معادن تعطیل شده هرچه زودتر راه اندازی شوند.
خنجری در ادامه افزود : ما با معادن چه از لحاظ تسهیلات بانکی و چه از لحاظ بحث مالیاتی همکاری لازم را خواهیم داشت.
فرماندار زرند و کوهبنان هر دو تاکید داشتند که هرچه زودتر باید تکلیف معادن تعطیل شده و مطالبات کارگران مشخص شود.
معادن تعطیل شده هرچه زودتر باید راه اندازی شوند و اگر شرکت ها توان راه اندازی را ندارند معادن را واگذار کنند.
فرماندار کوهبنان نیز گفت : معدن چشمه پودنه قول پرداخت مطالبات کارگران از کار بیکار شده را داده بود که تا به امروز محقق نشده و هرچه زودتر باید محقق شود.
مهندس مجتهد زاده در خصوص معدنجو گفت : در سال گذشته مصوب شده بود که ۱۵ درصد قیمت ذغال سنگ افزایش یابد که اجرایی نشده است و حتی واردات ذغال سنگ باعث شده است که خریداران ذغال درخواست کاهش قیمت را هم داشته باشند و حتی مطالبات معادن نیز پرداخت نشده است.
برای ما با این شرایط امکان راه اندازی معدن وجود ندارد و هر کس می تواند ما با او همکاری خواهیم کرد تا معدن را راه اندازی کند.
مجتهدزاده در بخش دیگری از صحبت های خود پیشنهاد ایجاد شرکت تعاونی با سهامداری کارگران خود معدن را ارائه دادند که این شرکت تعاونی با آوردن سرمایه از طریق سهام داران معدن را راه اندازی کند . این پیشنهاد از طرف مسئولین با استقبال روبرو شد و قرار شد انجمن ذغال شهرستان در این خصوص بحث کارشناسی را انجام داده و تصمیمی اخذ کند.
وی افزود : مبلغ زیادی برای شغل های سخت و زیان آور در نظر گرفته شود تا کارفرماها به سمتی بروند که از ماهیت سخت و زیان آور خارج شوند و این از عهده مجلس است.
در ادامه ایرانمنش رئیس اداره کار و امور اجتماعی شهرستان زرند با بیان اینکه سیاست های دولت گذشته باعث بوجود آمدن چنین مشکلاتی شده است افزود : زمانی که کارگاهی کار می کند کسی سراغی از مسئولین نمی گیرد و زمانی که تعطیل شد همه انتظار پاسخ مسئولین را دارند.
وی در ادامه گفت اگر کارگران معدنجو رعایت کرده بودن معدنجو به صورت کامل تعطیل نمی شد ، قرار بود معدن با تعدیل نیرو به کار خود ادامه دهد ولی خود کارگران گفتند که یا همه و یا هیچکس و نتیجه تعطیلی معدن شد.
ایرانمنش افزود : افرادی که بیکار شدن و بیمه بیکاری آنها الان نیز به پایان رسیده ناهنجاری های اجتماعی به وجود می آورند. مثلا چند روز پیش به دلیل بیکاری شوهر در یک خانواده ،خانم این خانواده درخواست طلاق به دادگاه داده بود.
در ادامه مهندس صادقی یکی دیگر از مدیران معدن گفت : دکتر امیری نعمتی است برای شهرستان و ذغال سنگ و حتی کشور و اگر دیگر نمایندگان شهرهایی که ذغال سنگ دارند ۵۰ درصد دکتر امیری پیگیر حل مشکل ذغال سنگ بودند تا به حال این مشکل حل شده بود . ما با این روند تعطیلی زیادی در معادن ذغال سنگ خواهیم داشت .
وی افزود هزینه اشتغال زایی هر نفر چقدر است !؟ وقتی که میانگین حقوق بیمه بیکاری هر فرد حدود ۸۰۰ هزار تومان می شود و در یک دوره زمانی ۱۰۰۰ نفر در معادن بیکار می شود ، چه هزینه هنگفتی می شود. آیا بهتر نبود جزئی از این هزینه به عنوان سوبسید در راستای تعطیل نشدن معادن هزینه شود !؟
در آخر دکتر امیری گفت: ما مردمی هستیم ۸ سال دفاع مقدس را با آن همه مشکلات پشت سر گذاشتیم و امروز در جنگ اقتصادی شما مدیران با جلوگیری ا ز تعطیلی کارگاه ها می توانید هنرنمایی کنید.
وی افزود مهندس صادقی مدیر عامل ذوب آهن واردات ذغال سنگ را رد کردند و اگر شما مدرکی دال بر اینکه ذغال سنگی وارد کشور می شود به ما ارائه دهید آن را پیگیری خواهیم کرد.
نماینده زرند افرود: ما در اواخر سال گذشته تسهیلاتی برای ذوب آهن اصفهان پیشنهاد دادیم و با پیگیری های مهندس جهانگیری معاون ریاست جمهور مصوب شد که پرداخت شود ولی به نظر می رسد وام گیرنده پیگیری لازم را انجام نداده است و ما در تجدید نظر به این نتیجه رسیدیم که این تسهیلات که به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان هست را به شرکت تهیه تولید مواد معدنی ایران دهند تا با پرداخت بدهی به معادن ، مشکل معادن حل شود.
انتهای پیام /