- تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395 - 11:47
- کد خبر : 8023 چاپ خبر

گزارش تصویری جشنواره آشپزی
اخبار زرند / زرند نیوز : همزمان با هفته سلامت به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اولین جشنواره غذا در تالار بزرگ شهرستان زرند برگزار شد. به گزارش زرند نیوز احمد رشیدی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر برگزاری گفت : این جشنواره اولین جشنواره غذای محلی با هدف اﺣﯿﺎی ﻏﺬاﻫﺎی ﺳﻨﺘﯽ
اخبار زرند / زرند نیوز : همزمان با هفته سلامت به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اولین جشنواره غذا در تالار بزرگ شهرستان زرند برگزار شد.
به گزارش زرند نیوز احمد رشیدی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر برگزاری گفت : این جشنواره اولین جشنواره غذای محلی با هدف اﺣﯿﺎی ﻏﺬاﻫﺎی ﺳﻨﺘﯽ و ﺑﻮﻣﯽ و ﻣﻌﺮﻓﯽ آداب و رﺳﻮم و ﻓﺮﻫﻨﮓ اﺻﯿﻞ شهرستان زرند با مشارکت بخش خصوصی در تالار بزرگ شهر برگزار شد.
وی افزود قریب۸۰ نفر از بانوان شهرستان زرند بیش از ۳۰۰ نوع غذا و دسرها را در ۴ بخش غذاهای محلی و بومی ،ازاد و غذاهای ملل ،سفره ارایی و انواع دسرها با داوری اقای استاد مهدی حصاری منش مدرس و سر اشپز بین المللی گروه سر اشپزان اسیا به نمایش گذاشتند که به نفرات اول هربخش تندیس جشنواره و لوح تقدیر اهدا میشود.
وی روش صحیح پخت غذا، معرفی غذای سالم، توجه به آشپزی سنتی و تغذیه سالم در خانوادهها از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد
ماشاالله عربپور معون بهداشت و درمان شهرستان زرند نیز در حاشیه بازدید .انتخاب غذای برتر را نوع مواد اولیه، روش پخت و نوآوری دانست و گفت: ارائه غذاهای ایرانی و سنتی با ارزش غذایی بالا، رعایت اصل تعادل و تنوع در تهیه غذا، استفاده از گروههای غذایی اصلی، سالم و تازه بودن مواد اولیه، استفاده از مواد اولیه ارگانیک در تهیه غذا، طعم و مزه، عطر و بو، و زمان مورد نیاز برای تهیه غذا از ویژگیهای غذای مورد قبول عنوان کرد.
در این جشنواره،شمار زیادی از بانوان شهر ستان زرند با پخت و تهیه انواع غذای بومی به رقابت پرداختند و بازدیدکنندگان نیز ضمن آشنایی با این غذاهای سنتی و سالم با نحوه پخت آن آشنا شدند .
وی گفت در حاشیه این جشنواره جلسه اموزشی اشپزی ،کارگاه نقاشی با موضوع بهداشت غذا برگزار شد.
حبیب الله خنجری فرماندار و احمد محمدی شهردار و جمعی از مسئولین اجرایی ضمن بازدید از این جشنواره از دست اندرکاران این مراسم قدر دانی کردند و برتداوم اینگونه جشنواره ها در راستای سلامت جامعه و غذای سالم و مقوی تاکید نمودند.
انتهای پیام /