- تاریخ انتشار : دوشنبه 6 آذر 1396 - 21:11
- کد خبر : 21622 چاپ خبر

رنگ و رویی متفاوت از هفته بسیج در شهرستان زرند
به گزارش پایگاه خبری اخبار زرند ، هفته بسیج سال ۱۳۹۶ طبق هر سال شاهد انجام کارهای تکراری بسیاری از ادارات بودیم.چیدن چهار پنج عدد بلوک و کشیدن آستری از گونی های خاکی و یا پر کردن چند گونی از خاک برای نمایش سنگر بدون هیچ نوآوری و خلاقیتی بوده است. این بخش عمده ای
به گزارش پایگاه خبری اخبار زرند ، هفته بسیج سال ۱۳۹۶ طبق هر سال شاهد انجام کارهای تکراری بسیاری از ادارات بودیم.چیدن چهار پنج عدد بلوک و کشیدن آستری از گونی های خاکی و یا پر کردن چند گونی از خاک برای نمایش سنگر بدون هیچ نوآوری و خلاقیتی بوده است.
این بخش عمده ای از آن چیزی است که سالها در گوشه و کنار کشور دیده ایم.هر چند همین نیز بهتر از بی تفاوتی به جماعتی بزرگ است که امروزه بخش بزرگی از امنیت مان را با حضور بی ریای خود تامین کرده است.
سوالی که مطرح می شود اینست که اصولا فلسفه نامگذاری هفته بسیج چیست؟
از شکل گیری بسیج این لشکر مخلص الهی دهه ها میگذرد.در این سالها بسیج نقش خود را در تمام صحنه های انقلاب چه در زمان جنگ و چه دوران پساجنگ تحمیلی به شایستگی ایفا نموده است.
گاه در کوران حوادث ، ایثارگریهای این لشکر بیست میلیونی به اذعان دوست و دشمن توانسته به حفظ انقلاب و ارزشها کمک نماید اما گاهی هم غیرمنصفانه آن نهاد را مورد انتقاد قرار داده اند .
با نگاهی به اتفاقات چندساله اخیر در کشورهای مختلف و بیداری ملتهای آزادیخواه در سراسر جهان میتوان در کشورهایی که از الگوی بسیج ایران پیروی کردند به خوبی دریافت که دورنمای اندیشه امام ره در تشکیل این نهاد مردمی تا چه اندازه مورد نیاز جوامع آزادی خواه و سلطه ناپذیر بوده است.
امروز شاهد تشکیل حشد الشعبی در عراق و نقش آن در ایجاد ثبات در کشور همسایه هستیم. در لبنان سالهاست که از الگوی بسیج کپی برداری شده و نقش حزب الله در مقابله با زیاده خواهی صهیونیست به خوبی مشاهده شده است.
دیر یا زود کشورهایی که آبستن حوادث تروریستی هستند نیز به این باور خواهند رسید که راه برون رفت از تهدیدات امنیتی کشورهایشان تشکیل یک تشکل مردمی و مخلص الهی خواهد بود .
در ایران اما با توجه به رویشگاه این شجره طیبه، بنظر در بعد فرهنگ سازی در اهداف مقدسش دچار یک بی برنامه گی شده ایم این بدان معنا نیست که فقط سپاه باید در هفته بسیج فعالیت کند زیرا بسیج متعلق به آحاد جامعه و تمام دستگاههای دولتی و غیر دولتی است.
اکنون باید پرسید تا چه اندازه ما توانسته ایم اهداف بسیج را به نسل دوم و سوم منتقل کنیم؟ و اساسا برای نسلهای بعدی چه راهکارهایی پیش بینی شده است؟
این نمی شود که برنامه های هفته بسیج صرفا با یک رویکرد تکراری اجرا شود، حداقل انتظار میرود که برای نسل جدید متناسب با علایق خاص زمان خود ایدئولوژی بسیج را تشریح نماییم.
یکی از این راهها همخوان کردن تبلیغات محیطی با ویژگی های روز جامعه اما با حفظ پیام اصلی بسیج است. بطور مثال باید اشاره ای کنم به کاری که اخیرا در شهر زرند توسط یک نهاد انقلابی شاهد بودم که باید به فال نیک گرفت. اقدام بسیج ادارات در چیدمان (دروازه سنگر) این حسن را دارد که نظر هر بیننده ای را بخود مشغول کند و این عاملی برای طرح سوال در ذهن خواهد شد که در هیاهوی تکرارسازی ها ، در واقع دلیل این نوع سنگر سازی دارای چه پیامی است. همین پرسمان ، در نهایت به ایجاد فرصتی برای اندیشیدن در اهداف و آرمانهای بسیج منتج خواهد شد
جای قدردانی از خلاقیت حوزه ادارات انتظار میرود مسئولان امر با طرح سوالی از مردم بخواهند تا تعریف خود را از ایجاد( دروازه سنگر) اعلام نمایند.قطعا پاسخهای بسیار خوبی از کانال تفکرات مردمی به بیرون تراوش خواهد کرد.
انتهای پیام/
به قلم محمد اسلامی