- تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 آبان 1398 - 22:17
- کد خبر : 30199 چاپ خبر

آغاز طرح پیشگیری از تنبلی چشم در بین ۱۰ هزار کودک زرند
آغاز طرح پیشگیری از تنبلی چشم در بین ۱۰ هزار کودک زرند طرح پیشگیری از تنبلی چشم در بین ۱۰ هزار کودک زرندی بین ۳ تا ۶ سال همزمان با سراسر کشور آغاز شد. به گزارش پایگاه خبری زرند نیوز، محمد ابراهیمی در این این مراسم که با حضور علی صادق زاده فرماندار زرند ،مهندس
آغاز طرح پیشگیری از تنبلی چشم در بین ۱۰ هزار کودک زرند
طرح پیشگیری از تنبلی چشم در بین ۱۰ هزار کودک زرندی بین ۳ تا ۶ سال همزمان با سراسر کشور آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری زرند نیوز، محمد ابراهیمی در این این مراسم که با حضور علی صادق زاده فرماندار زرند ،مهندس مهدلو شهردار،حسین کاظمی رئیس اداره آموزش و پرورش برگزار شد به تشریح این برنامه پرداخت .
محمد ابراهیمی با اعلام اینکه تشخیص بموقع اختلالات بینایی در جلوگیری از مزمن شدن بیماری چشمی مؤثر است و انتظار داریم خانوادهها با استقبال از این طرح کمککار ما برای اجرا باشند، گفت: این طرح به صورت رایگان و در مهدهای کودک، خانه های بهداشت و مکانهای مشخص شده از سوی این سازمان اجرائی خواهد شد .
رئیس اداره بهزیستی شهرستان زرند بهترین زمان و فرصت برای جلوگیری از تنبلی چشم سنین سه تا شش سال است گفت: در صورت شناسایی اختلال و تنبلی چشم این افراد برای سایر اقدامات به سازمانهای مربوطه معرفی خواهند شد تا سلامت خود را بدست آورند.
وی خاطر نشان کرد: سال گذشته غربالگری پیشگیری از تنبلی چشم در بین ۵۷۰۰نفر کودک زرندی انجام شد که ۵۹ درصد را تحت پوشش قرار گرفته و از این تعداد، ۵۰۰نفر به تنبلی چشم تشخیص و به اپتومتریست ارجاع داده شدند که در غربال نهایی نیز تعداد ۵نفر دچار آمبلیوپی بودند و اقدامات درمانی در خصوص آنها صورت گرفته است.
وی با اعلام اینکه ۱۸۰مرکز شامل ۸۰ مرکز پیش دبستانی، ۵۲خانه بهداشت، ۲۰مهد قرآنی و ۲۸مهد کودک تحت پوشش بهزیستی شهری و روستائی آماده ارائه خدمات به شهروندان می باشد گفت: سعی داریم بیش از ۸۵درصد از کودکان را در این طرح تحت پوشش قرار دهیم .
وی تصریح کرد: خانوادهها میتوانند برای معاینه فرزندانشان در طرح غربالگری بینایی به مجتمعهای بهزیستی و مهدهای کودک، مراکز بهداشت در روستاها و شهرها مراجعه کنند.
شایان ذکر است طبق آمار سازمان جهانی بهداشت از هر۱۰۰ نفر کودک ۲الی۳ نفر دچار تنبلی چشم هستند و در ایران بین ۲تا۰/۵ درصد نیز درگیر این بیماری هستند.
انتهای پیام/