• تاریخ انتشار : یکشنبه 29 آذر 1394 - 23:45
  • کد خبر : 6176
  • چاپ خبر

۵ وقف جدید در شهرستان زرند به ارزش ۷میلیارد ۳۰۰ میلیون ریال ثبت شد

اخبـــار زرند / زرند نــیوز :  رییس اداره اوقاف وامورخیریه زرند ارزش این  ۵موقوفه را  ۷میلیارد ۳۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این موقوفات برای راه اندازی دارالقران ، هزینه های عمرانی و فرهنگی مسجد ابوالفضل (ع) روستای حصن ، مراسم عید غدیر و شهادت امام حسن مجتبی (ع) ،  روضه خوانی در ماه

اخبـــار زرند / زرند نــیوز :  رییس اداره اوقاف وامورخیریه زرند ارزش این  ۵موقوفه را  ۷میلیارد ۳۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این موقوفات برای راه اندازی دارالقران ، هزینه های عمرانی و فرهنگی مسجد ابوالفضل (ع) روستای حصن ، مراسم عید غدیر و شهادت امام حسن مجتبی (ع) ،  روضه خوانی در ماه محرم و صفر و احداث مسجد وقف شده است.
علی حسنی نژاد افزود: این موقوفات شامل وقف۱هزار ۵۰۰ متر زمین برای احداث مسجد  به ارزش ۳ میلیارد ریال توسط حسن اقبالی ، وقف منزل مسکونی ۲۲۵مترمربعی توسط  خیر علی مطهری  برای راه اندازی دارالقران  به ارزش ۲میلیارد ریال ،  وقف ۱هزار ۵۰۰ متر مربع باغ و خانه  با ربع حبه اب  توسط خیر محمد رجبی خالق ابادی برای هزینه های عمرانی و فرهنگی مسجد ابوالفضل (ع) حصن اباد  به ارزش ۱میلیارد ریال ،  وقف ۱۶ حبه اب کشاورزی با مزرعه  توسط ورثه مرحوم اکبر پوربها الدینی  به ارزش ۱ میلیارد ریال در روستای زنگوئیه ،وقف۱حبه اب کشاورزی با زمین زراعی  توسط سید ماشالله امیری به ارزش ۳۰۰ میلیون ریال در روستای گزوئیه ،  است
وی با اشاره به لزوم اشاعه فرهنگ وقف در جامعه، بیان داشت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، وقف اقدامی اقتصادی و مبتنی بر دین، معنویت و خیرخواهی است که آثار و برکات اجتماعی، فرهنگی و دینی آن در جامعه بسیاری از نیازهای اقشار مختلف را تامین می کند لذا اشاعه فرهنگ وقف از این روی اهمیت بسزایی دارد.
 حسنی نژاد افزود: وقف، با وجود ماهیت اقتصادی خود تحت عنوان حبس مال یا ملک به نفع امور خیرخواهانه، امری معنوی است که روزگاری در همین شهرستان زرند، عمده مشکلات اقشار مختلف جامعه را پوشش می داده است و امروز به واسطه همین اهمیت است که باید به دنبال اشاعه آن بود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زرند  افزود: موقوفات بر دو نوع متصرفی و غیرمتصرفی است که تولیت موقوفات متصرفی با اجازه نماینده محترم ولایت فقیه است و اوقاف و امور خیریه نماینده است و درباره اموال غیرمتصرفی هم واقفین خودشان افرادی را به عنوان متولی معرفی کرده و موقوفات نسل به نسل از سوی آنان مدیریت می‌شود ولی برنامه‌های اداری و نظارتی آن به عهده اوقاف و امور خیریه است.
وی با بیان اینکه وقف در تمامی ادیان الهی وجود داشته گفت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز، سازمان اوقاف و امور خیریه در کشور کارهای بسیار بزرگی انجام داده است.
 حسنی نژاد وقف را یک انفاق پایدار خواند و گفت: ما به کسانی که می‌خواهند انفاق پایدار داشته باشند وقف را پیشنهاد می‌کنیم چرا که برخی از راه‌های انفاق، کوتاه مدت بوده و می‌توان برای ماندگاری آن از سنت حسنه وقف بهره‌گیری کرد.
 ۲۷۶موقوفه در شهرستان زرند وجود دارد  
علی احمدی کارشناس بهره وری اداره اوقاف و امور خیریه زرند. همچنین در گزارشی از عملکرد یکساله این نهاد با  اشاره به وجود  ۲۷۶موقوفه در این شهرستان، گفت: از این تعداد موقوفات۹۰مورد غیر مترفی است.
وی افزود: همچنین در بحث تجدید اسناد موقوفات اجاره ای در شهرستان زرند طی سال۹۳،متصرفی و غیر متصرفی ۳۰۰ مورد سند بازنویسی و بازخوانی و همچنین در سال جاری،۳۵۰ سند اجاره  تنظیم شده اند تا بتوانیم اجاره بهای اندک قدیمی را به رقم واقعی به نرخ واقعی روز، نزدیک سازیم.
اقای احمدی. همچنین درباره آراء صادره قضایی برای موقوفات، توضیح داد: در شش ماهه نخست سال جاری،۶پرونده به مرحله صدور رای درباره تصرف غیرمجاز موقوفات رسیده اند و این درحالی است که در مدت مشابه سال۹۳این میزان تنها ۴مورد بوده است.
وی درباره سنددار کردن رقبات موجود در زرند نیز، افزود: از میان ۱۷۰۰ رقبه  موجود بالغ بر ۵۵۰رقبه   سند دار شده اند که در سال۹۴ تا کنون،۲۵رقبه سند مالکیت صادر شده است.
اقای احمدی .نظارت مستمر ار اجرای طرحهای عمرانی و موقوفات و بقا متبرکه  در قالب تهیه طرح جامع بقائ متبرکه ، احداث پروژه های جدید  شامل باز سازی و تکمیل بناهای بقائ متبرکه از جمله احداث دارالشفا و سالن چند منظوره سقاخانه خ چمران ،ساخت ۷ باب مغازه تجاری مسجد ابوالفضل (دوراهی دشتخاک سربنان ) و مقاوم سازی رواقهای امامزاده عبدا لله مطهر اباد و امامزاده بها الدین خالق اباد  از دیگر برنامه های این معاونت بر شمرد.
۵۰۰حافظ قرآن کریم در زرند تربیت شدند
مرتضی غلامی کارشناس فرهنگی اجتماعی اداره اوقاف زرند  در گفتکوئی    درباره طرح تربیت حفاظ قرآن کریم، گفت: در سال در راستای فرامین مقام معظم رهبری در حفظ قران  کریم در سال جاری، ۵۰۰ نفر از علاقمندان به حفظ و تلاوت قرآن مجید توسط این اداره ثبت نام شده اند 
وی درباره این طرح، توضیح داد: در طول تابستان و به همت اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان زرند،۵کلاس و دوره آموزشی حفظ قرآن کریم ویژه نوجوانان و علاقمندان به کلام وحی تشکیل شد .
وی همچنین افزود: طرح های قرآنی با هدف اشاعه فرهنگ کلام وحی شامل مسابقات قرآنی شهرستانی و استانی همواره مورد تاکید اوقاف و امور خیریه بوده است و به جرات می توان گفت، این رقابت ها و برنامه های معنوی در سطح مسابقات ملی قرآن کریم برگزار می شوند.
 اینکارشناس فرهنگی گفت:  ما در طول سال به طور مستمر نسبت به برگزاری و برپایی برنامه‌های فرهنگی اقدام می‌کنیم و بیش از ۳۰ عنوان برنامه فرهنگی در سال جاری اجرا شده   که آماده‌سازی بقاع متبرکه برای اجرای طرح آرامش بهاری  که این برنامه در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری برای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی در طول سال برای برگزاری طرح و برنامه های مختلف  ، اجرای طرح نشاط معنوی، سوگواره یاس نبوی،  ولایت علوی واکمال دین نبوی ، بصیرت عاشورایی و… بخشی از این برنامه‌های فرهنگی به شمار می‌رود.
اقای غلامی . با قدردانی از تلاش رسانه‌ها و گرامیداشت هفته وقف گفت: شعار هفته وقف، «همه واقف باشیم» بوده و این بدان معناست که مردم خیر و خیراندیش را چون وقف صدقه جاریه و در طول زمان حفظ می‌شود به وقف تأکید می‌کنیم و در حقیقت وقف پشتوانه اقتصادی دین است.
 وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به عملکرد واحد فرهنگی این اداره  در شش ماهه اول سال اشاره کرد و گفت : اجرای طرح نوروزی آرامش بهاری در امامزادگان و بقا متبرکه که با برپایی خیمه های معرفت (غرفه های پاسخگوئی به مسائل شرعی و کودک و نوجوان ، چند رسانه ای) توفیقات خوبی حاصل شد ،
وی برگزاری طرح بصیرت عاشورائی ، اجرای طرح سوگواره یاس نبوی در  امامزاده ها ، اجرای طرح نشاط معنوی در تابستان و اجرای طرح ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان از جمله اقدامات فرهنگی این واحد اعلام کرد .
وی در رابطه با اهداف برگزاری طرح آرامش بهاری در نوروز بیان داشت : تقویت باورهای دینی و مذهبی مسافران ، تبلیغ و ترویج سنت های اصیل اسلامی در اوقاف و خدمات رسانی مطلوب به زائران از اهداف اجرای این طرح است.
انتهای پیام /

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود