- تاریخ انتشار : یکشنبه 4 بهمن 1394 - 20:58
- کد خبر : 6429 چاپ خبر

پلمپ واحدهای صنفی که مسائل بهداشتی را رعایت نکنند
اخبـــار زرند / زرند نــیوز : کمیته سلامت و امنیت غذائی با حضور حبیب الله خنجری فرماندار زرند ،قویدل دادستان و جمعی از مدیران ادارات شهرستان در محل فرمانداری زرند تشکیل شد . حبیب الله خنجری فرماندار زرند در ابتدای ای نشست خواستار پیگیری مصوبات و حل معضلات بهداشتی و ایمنی شهرستان زرند شد. فرماندار
اخبـــار زرند / زرند نــیوز : کمیته سلامت و امنیت غذائی با حضور حبیب الله خنجری فرماندار زرند ،قویدل دادستان و جمعی از مدیران ادارات شهرستان در محل فرمانداری زرند تشکیل شد .
حبیب الله خنجری فرماندار زرند در ابتدای ای نشست خواستار پیگیری مصوبات و حل معضلات بهداشتی و ایمنی شهرستان زرند شد.
فرماندار زرند همچنین خواستار هم اندیشی بیشتر مسئولین شهرستان در خصوص سلامت و امنیت غذائی در شهرستان شدو تصریح کرد: برنامه ریزی مناسب جهت اجرای به موقع جلسات و تحقق هر چه بهتر اهداف بهداشتی از وظایف مسئولین شهرستان می باشد .
وی هدف از برگزاری این نشستهای را اتخاذ تصمیمات صحیح در خصوص بهداشت جامعه دانست و گفت: همکاری شهرداری ،دادستانی ،ادارات ذیربط و بخشداری ها می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات در امر بهداشت باشد.
خنجری به مشکلات بهداشتی در بعضی از واحدهای صنفی اشاره کرد و گفت: واحدهای صنفی و عرضه کننده مواد غذائی به شهروندان باید مکانهای زیبا و بدور از هرگونه بیماری باشند اما متاسفانه در سطح شهر بعضا مواردی را مشاهده می کنیم که عدم رعایت مسائل بهداشتی باعث بروز بیماری هائی می شود .
وی تاکید کرد:با همکاری دادستانی و اداره صنعت ،معدن وتجارت کلیه واحدهای متخلف که مسائل بهداشتی را رعایت نمی کنند شناشائی و پلمپ خواهند شد .
فرماندار زرند همچنین ضمن گلایه از شهروندانی که اقدام به رها سازی فاضلاب منازل خود به سطح معابر می کنند گفت: شهرداری و مرکز بهداشت موظفند طبق ماده ۶۸۸این منازل را شناسائی و در خصوص انها اقدام لازم را مبذول نمایند .
وی خواستار بسیج همه ادارات در بحث سلامت نوروزی شد و از شهروندان خواست مسائل و مشکلات بهداشتی را از طریق پیامک به شماره ۱۹۰در اختیار مسئولین قرار دهند تا این خدمتگذاران بتوانند در خصوص رفع مشکلات اقدام بیشتری نمایند .
انتهای پیام /