- تاریخ انتشار : جمعه 14 خرداد 1395 - 0:20
- کد خبر : 9580 چاپ خبر

حرمت های الهی در ماه مبارک رمضان حفظ شود
به گزارش زرند نیوز : حبیبالله خنجری نماینده عالی دولت در شهرستان زرند، در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان از محقق نشدن برخی مصوبات شورا در سال ۹۴ گلهمند بود و اظهار داشت: حضور مرتب و منظم در جلسات، مطالعه دقیق پیرامون موضوع و دستور کار جلسات توسط اعضای
به گزارش زرند نیوز : حبیبالله خنجری نماینده عالی دولت در شهرستان زرند، در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان از محقق نشدن برخی مصوبات شورا در سال ۹۴ گلهمند بود و اظهار داشت: حضور مرتب و منظم در جلسات، مطالعه دقیق پیرامون موضوع و دستور کار جلسات توسط اعضای شورا سبب میشود که مصوبات قابل اجرا و با بازخورد بالاتری تصویب شوند.
فرماندار زرند با بیان این نکته که ابتدا باید خودمان آمر به معروف بوده و از انجام منکرات بپرهیزیم تا تأثیر کلام ما بیشتر شود و بتوانیم آمر به معروف و ناهی از منکر باشیم، گفت: اگر همه ما از محیطهای کوچکی که در آن قرار داریم، اعم از خانواده، محل کار و محل زندگی خود انجام این فریضه الهی را آغاز کنیم، قطعاً بازخورد و نتیجه آن، فراگیر شدن این امر مهم در سطح جامعه می باشد.
وی از دبیر شورا خواست هرچه سریعتر وظایف معاونتها و برنامه کاری آنها در سال جاری به آنها ابلاغ شده تا با برنامهریزی و انسجام بیشتر اهداف تعیین شده اجرایی شوند.
خنجری دو اصل مهم آموزش، نظارت و کنترل را در بسیاری از کارها راهگشا دانست و بیان داشت: در بسیاری از بخشها این دو مقوله به صورت کامل اجرا نمیشود.
فرماندار زرند افزود: شورا باید برنامهریزی کند تا هم به آموزش تخصصی و کاربردی پیرامون فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر پرداخته و هم بر عملکرد معاونتها نظارت و کنترل کافی داشته باشد.
وی عنوان کرد: برای نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر باید آثار و برکات معنوی، فرهنگی و اقتصادی این فریضه را برای افراد بیان کرد.
خنجری اقدام به روزهخواری که بعضاً توسط برخی از افراد در جامعه مشاهده میشود را شایسته جامعه اسلامی ندانست و بیان داشت، این امر موجب تضییع حقوق شهروندان روزهدار میگردد.
سید مهدی قویدل هم در جلسه مذکور اظهار داشت: در اهمیت جایگاه فریضه امر به معروف و نهی از منکر هیچ شکی نیست.
دادستان زرند از سطحی بودن برنامهریزیهای صورت گرفته در این زمینه در گذشته انتقاد کرد و افزود: ما امر به معروف و نهی از منکر را صرفاً در مسائل ظاهری و تذکر لسانی میدانیم و این امر در واقع ظلم به این فریضه الهی است.
وی مهمترین قدم در راه اجرایی کردن و احیای این واجب الهی در جامعه را برنامهریزی دقیق دانست و گفت: ابتدا باید آسیبها و تهدیدها در این زمینه را شناسایی کرد و سپس با طراحی چارت تشکیلاتی منسجم و تشریح شرح وظایف و حدود و اختیارات معاونتها، برای انجام این فریضه به صورت کارشناسی شده برنامهریزی کرد.
قویدل عدم احترام به وقت اربابرجوع و پرداختن به اموری که در ساعات اداری چندان اهمیتی ندارد را منکری بزرگ خواند و از مسؤولان خواست در این زمینه نظارت کافی در ادارات خود داشته باشند.
عباس ایرانمنش رئیس شورای اسلامی شهر زرند نیز گفت: افرادی که تأثیرگذار و الگوی رفتاری دیگران هستند باید با رفتارهای مناسب خود در احیای امر به معروف و نهی از منکر نقشی تعیینکننده داشته باشند.
شایان ذکر است، محمد منصوری جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان زرند به ارائه گزارش عملکرد این شورا در سال ۹۴ پرداخت و اظهار داشت: طرح طلایهداران در سال ۹۴ کلید خورده که در سال جاری ضمن ساماندهی امر فوق به آموزش اعضاء نیز خواهیم پرداخت.
وی با تشریح دستورالعمل ماه مبارک رمضان که توسط ستاد مرکز ارسال و ابلاغ شده است، افزود: مهمترین برنامههای این شورا در سال ۹۵ آموزش طلایهداران و کارکنان ادارات، برگزاری همایشها توسط معاونتهای ستاد، راهاندازی تشکیلات اداری ستاد و تشکیل انجمن خیران امر به معروف و نهی از منکر می باشد.
انتهای پیام/