- تاریخ انتشار : یکشنبه 27 اسفند 1396 - 17:07
- کد خبر : 22588 چاپ خبر

احیای صنعت بافت گلیم توسط بانوان سیریز زرند یک جهاد اقتصادی است
احیای صنعت بافت گلیم توسط بانوان سیریز زرند یک جهاد اقتصادی است مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: صنایعدستی و بافت گلیم سنتی به فراموشی سپرده شده بود اما تلاش بانوان سیریز برای احیای آن قابل تقدیر است، بانوان سیریزی با همت و تلاش یک جهاد اقتصادی را انجام دادهاند. فاطمهالسادات حسینی
احیای صنعت بافت گلیم توسط بانوان سیریز زرند یک جهاد اقتصادی است
فاطمهالسادات حسینی عصر امروز در مراسم افتتاحیه اولین و بزرگترین کارگاه تولید دوخت استان کرمان در روستای سیریز شهرستان زرند، اظهار داشت: سیریز میتواند الگوی پایلوت اقتصادمقاومتی بانوان و خانواده درسطح استان کرمان باشد.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اضافه کرد: سیریز همچنین میتواند الگویی برای سایر شهرستانها باشد چراکه در یک چنین روستایی اشتغال پایدار را برای بانوان در حوزههای مختلف ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه راهاندازی کارگاه دوخت و تولید پوشاک با اشتغالزایی برای ۹۶ نفر، تضمین کننده ادعای ما است، گفت: صنایعدستی و بافت گلیم سنتی به فراموشی سپرده شده بود اما تلاش بانوان سیریز برای احیای آن قابل تقدیر است، این باید معرفی شود که بانوان سیریزی با همت و تلاش یک جهاد اقتصادی را انجام دادهاند.
مدیرکل امور بانوان استانداری کرمان ضمن قدردانی از کارآفرین نمونه خانم لشکری که توانسته در ۲ شهرستان استان کرمان تولید پوشاک و کارآفرینی را برای زنان سرپرست خانوار ایجاد کند، ازهمه بانوان کارآفرین خواست با تعامل و همکاری بیش از پیش زمینه اشتغال بانوان در روستاها را بوجود آورند تا مهاجرت ازشهر به روستاها را موجب شود و روستاها آبادتر شوند.
حسینی با بیان اینکه در آموزههای دینی ما ۵۰۰ آیه در زمینه کار و کارآفرینی توصیه شده است، عنوان کرد: در زمان ۴ تا ۶ ماه ۲۲۲ نفردر روستای سیریز کار آفرین شدهاند که اتفاق بسیار شایسته و در خور تحسین است، جهاد اقتصادی رسالت همه ما است.
مدیرکل امور بانوان استانداری کرمان اظهار کرد: چرخهای دوخت صنعتی موجود در این کارگاه در جنوب شرق بینظیر است، روحیه نشاط و شادابی در بین بانوان روستا وجود دارد، قطعا میتوان در استان کرمان چنین تحولی را داشته باشیم و شاهد یک توسعه و شکوفایی در فعالیتهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باشیم.
تولیدات روستای سیریز به دبی، کویت و هند میروند
لشکری مدیر مرکز دوخت نیز در این مراسم گفت: در زمان ۵۰ روزه فعالیت این کارگاه قریب ۳ هزار دست لباس مطابق با استانداردهای روز دنیا تولید شده است وتولید با مدرنترین دستگاههای دوخت روز دنیا انجام میشود.
وی ادامه داد: ماهانه بطور متوسط ۱هزار۵۰۰ دست لباس تولید میشود و مقدمات راهاندازی فاز دوم این مرکز فراهم شده است و با راهاندازی فاز دوم این کارگاه تولیدی در اوایل سال آینده زمینه اشتغال ۳۰ نفر از بانوان روستا فراهم میشود.
لشکری از برنامههای آینده برای صادرات گفت و تاکید کرد: رایزنیهای لازم برای صادرات به دبی، کویت و هند انجام شده و قرارداد اولیه برای صادرات ۱۰۰ دست لباس به شرکت توریستی دبی منعقد شده است.
هر ایرانی متعهد باید محصولات تولید داخل را خریداری کند
حجتالاسلام علی ابراهیمی امام جمعه زرند هم ضمن قدردانی از دستاندرکاران این مرکز تولیدی گفت: مردم باید این مهم را بهخوبی درک کنند که اشتغال و رونق اقتصادی تنها با اعتماد به ظرفیتهای داخلی به دست میآید.
وی عنوان کرد: هر فرد ایرانی متعهد باید محصولات تولید داخل را خریداری کند تا چرخهای اقتصاد بچرخد و باعث بیرون آمدن کشور از رکود شود.
وی با بیان اینکه دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی برای شکست دادن انقلاب از هیچ توطئهای دریغ ندارند و استکبار با تحریم اقتصادی به جنگ ما آمده است، بیان کرد: ما میتوانیم با افزایش تولید توام با کیفیت و مصرف تولیدات داخلی همانند دوران دفاع مقدس دشمنان را دراین عرصه هم شکست دهیم.
وی توصیه کرد: درآستانه سال نو با خرید کالای ایرانی دل تولیدکنندگان داخلی را شاد و آنان را در ادامه مسیر امیدوار کنیم زیرا رونق بازار کالای ایرانی، اشتغال فرزندان ایرانی را درپی دارد.
در ۶ ماهه دوم سال جاری ۳۰۰ شغل در سیریز ایجاد شده است
محمد جعفری مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان و از فعالان راهاندازی این مرکز نیز ابراز کرد: یک معین اقتصادی توسط شرکت جهاد نصر با هدف توانمندسازی مردم توسط خود مردم و حمایت از تولید داخلی برای روستای سیریز تدارک دیده شده و دراین راستا خوشبختانه با اعتبار ۱ میلیارد ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی قریب ۳۰۰ شغل در ۶ ماهه دوم سال جاری در این روستا ایجاد شده است.
انتهای پیام/فارس